NRK Meny
Normal

Helt vilt på Døgnvill

Publikum i ekstase.

 

At Chris Cornell var fredagens høydepunkt på Døgnvillfestivalen var det ingen tvil om når klokka slo 22:32. Da var publikum allerede blitt utålmodige. For etter programmet skulle artisten ha entre scenen klokken 22:30. To minutter for lite av Chris Cornells stemme var det ingen av publikum som kunne unnvære. Publikum ropte høylytt etter artisten, og klokken 22:33 entret han scenen. Til vill jubel fra publikum.

Fikk hva de ville

Å de som kom for å høre på artisten som har solgt over 20. millioner albumer igjennom sin karriere i Soundgarden, Audioslave og som soloartist ble nok målløs når Cornell startet med full trykk på stemmebåndet.

Chris Cornell som tidligere i sommer måtte avlyse flere konserter på grunn av slitasje på stemmebåndet sparte ikke på noe av spekteret som han behersker vokalt.

Cornell spilte en lett blanding av sanger fra Soundgarden, Audioslave og det han har laget som soloartist. En herlig blanding.

Det eneste man kunne sette fingeren på var noen av solopartiene som ikke stemte overens med det man er vant til fra albumene.