NRK Meny
Normal

Hektisk natt for politiet i nord

Politidistriktene i Nord-Norge har ikke hatt en rolig inngang til påsken.

Politilogg
Foto: Skjermdump

I Midtre-Hålogaland politidistrikt ble en patrulje fra Narvik og en patrulje fra Troms politidistrikt sendt til Sjøvegan etter melding om et pågående innbrudd ved Sør-Troms Museum natt til søndag.

Da patruljene ankom stedet var de mistenkte personene forlatt i retning Finnsnes. Etter at politiet hadde en gjennomgang av museet ble det klart at det ikke var stjålet noe på stedet.

Saken endte med anmeldelse for skadeverk ved at en rute var blitt knust inn til et røykerom ved Brygga restaurant. Politiet kjenner identiteten til de to mistenkte.

Promillekjøring og vold

Politiet i Alta rykket ut til sentrum natt til søndag etter at en mann i 30-årene opplyste om at han var blitt slått i ansiktet. Da politiet kom fram viste det seg at han skal ha blitt slått av en mann i 40-årene.

Mannen hadde ikke alvorlige skader, men politiet vil følge opp saken, opplyser Vest-Finnmark politidistrikt.

Søndag morgen fikk politiet i Vest-Finnmark melding om promillekjøring i Hammerfest. Politiet fant den aktuelle bilen. En kvinne i 20-årene er mistenkt for kjøring i beruset tilstand.

Forsøkte å ta seg inn i politibil

Ellers tok politiet i Vest-Finnmark seg av en del fyllebråk med blant annet en mann som urinerte i Alta sentrum og en mann som forsøkte å ta seg inn i en parkert politibil som stod utenfor politistasjonen i Hammerfest.

Mannen var beruset og ble innbrakt i arrest.