NRK Meny
Normal

Glimt-supporter trekker seg fra TIL-styret

Geir Seljeseth har i dag bestemt seg for å trekke seg etter bråket rundt hvem han støtter før søndagens viktige hjemmekamp.

Geir Seljeseth

Den dedikerte Glimt-supporteren sier bråket rundt ham skaper støy som han ikke burde bidra til.

Foto: NRK

Etter mye turbulens den siste tiden, med kritikk både fra TIL-supportere og spaltister i byens aviser, har Geir Seljeseth i dag bestemt seg for å trekke seg fra styret i TIL Holding og TIL Fotball.

«Etter nøye vurdering har jeg kommet til at det vil være feil å stå i vegen for det som burde være aller viktigst for TIL og nordnorsk fotball de neste ukene, at TIL skal berge plassen i eliteserien.», skrev han selv på sin facebookside onsdag.

Se hele innlegget:

Massiv kritikk

De siste dagene har Seljeseth fått massiv kritikk fra flere hold. Mange ihuga TIL-supportere har krevd at han skal trekke seg fra vervene.

– Vi mener han bør trekke seg som styremedlem i TIL. Vi vil at de som skal styre klubben skal ha hjerte for klubben, slik det har vært i nesten alle år. Det gjør vondt at en som sitter i styret som skal hjelpe klubben framover står og sier han ikke vil ha på seg supporterskjerf, sa styremedlem i Isberget, Marius Brynjulfsen, til NRK tirsdag.

TIL-supportere

TIL-supporterne har de siste dagene kommet med massiv kritikk mot styremedlem Geir Seljeseth.

Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Glimt-supporter på sin hals

Bakgrunnen er at Geir Seljeseth har et livslangt forhold til klubben i sitt hjerte, nemlig Bodø-Glimt. Dette har vært kjent lenge, men det som fikk det hele til å toppe seg, var at han sa klart fra at han ikke var villig til å ikle seg TIL-skjerf eller annet supporterutstyr på kampen mellom nettopp TIL og Glimt til helga.

Tirsdag sendte Seljeseth en e-post til NRK hvor han skrev at det ikke måtte herske noen tvil om at han ønsker at TIL skal ta poengene som skal til for å berge plassen i eliteserien.

– Også i kampen på søndag mot Bodø/Glimt. Det er viktig for Nord-Norge med to lag i eliteserien, og det er viktig for Tromsø med TIL i eliteserien. Utover dette har jeg ikke ytterligere kommentarer og håper TIL nå får ro til å forberede seg inn mot helgas kamp, skrev Seljeseth.