NRK Meny
Normal

Fornøyd Finnsnes tross cuptap mot TIL

TIL ble for sterke mot Finnsnes, og vant til slutt 2–0 i en jevnspilt kamp. – Det kunne blitt fyr i teltet på 1 - 0, sier målskårer Jostein Gundersen.

TIL slo Finnsnes ut av cupen

SE REAKSJONENE: Se reaksjonen etter kampen her.

Etter skåringer av Aron Sigurdarson og Jostein Gundersen ble det borteseier på Finnsnes.

Finnsnes-keeper Fredrik Bakkelund, med fortid i TIL, mener 2. divisjonslaget Finnsnes viste gode kvaliteter, tross tap.

– Vi viser at vi har gode kvaliteter. Vi hadde flere muligheter, blant annet en kjempesjanse i starten. Vi hadde et par sjanser på slutten også, og jeg tror TIL har fått kjørt seg godt.

– Det er små marginer, og det kunne bikket vår vei i starten, sier han.

– Vanskelig kamp

NRK viste kampen på Finnsnes stadion direkte på nett. Der kunne ivrige seere blant annet se Jostein Gundersens 2–0-mål:

– Det var deilig. Det er en stund siden sist. Det var nært i forrige seriekamp. Å få et lite mål nå i cupen, håper jeg betyr at jeg åpner målkontoen, sier han.

Kampen beskriver han som jevn, men TIL viste til slutt at de er det beste laget. 2–0-målet var veldig viktig mener han:

– Vi vet at disse kampene er vanskelig. Da vi ledet 1–0 ville det vært fyr i teltet igjen om de skåret. At vi fikk 2–0 er viktig å cupen, og det er noe vi også må ta med oss i serien, sier han.

Bummen: – Må skåre

Finnsnes-trener Bjørn «Bummen» Johansen mener kampen var jevnspilt. Finnsnes har imidlertid spilt flere målløse kamper i det siste, og her peker Bummen på ei utfordring:

– Vi må skåre mål. Det er litt bøygen for oss. Vi bør få et mål i 1. omgang. Det gir litt ekstra energi. På 0 – 2 ble det tungt. Da falt TIL ned og kontrollerte det litt for mye til at vi greide å få noen sluttspurt, sier han.

– Men jeg er meget fornøyd med det mine gutter gjør i dag. Vi har all grunn til å være stolt av denne kampen, sier Bummen, også han med fortid i TIL.

Under kan du se kampfakta.

Laster innhold, vennligst vent..