Følger du oss i sosiale medier?

I NRK Troms jobber vi døgnet rundt med å holde deg oppdatert på nett, radio og TV, men det er også mulig å følge oss på Facebook, Twitter, Instagram og Snapchat.

følgere i sosiale media

Vi har mange følgere i sosiale medier.

Foto: Montasje/Facebook/Twitter/Instagram

NRK er blant de største og mest aktive redaksjonene i landsdelen i sosiale medier. Her holder vi deg oppdatert på både nyhetsbildet fra Troms og områdene rundt, i tillegg til å dele glimt av det som skjer i redaksjonen hos oss.

NRK Troms har en av de største Facebooksidene blant nordnorske medier, med over 32.000 følgere.

– Leserne, lytterne og seerne våre er på Facebook. Derfor er det viktig at også vi er der. Mange oppdaterer seg på siste nytt via Facebook, og her kan vi møte publikummet vårt, sier vaktsjef Torgeir Skeie i NRK Troms

Han forteller at mesteparten av sakene fra NRK Troms blir delt i sosiale medier, og det er på Twitter og Facebook vi har mesteparten av debatten. Han ser også at noen saker ofte engasjerer mer enn andre.

– Det merker vi både gjennom antallet «tomler opp» og kommentarer, sier Skeie.

Blant sakene som har skapt mye oppstyr på sosiale medier hos oss er sakene i etterkant av Ut i naturen-programmet «Kjære søster» om tvillingene Kristine og Johanne fra Nordreisa.

http://www.nrk.no/nordnytt/reaksjoner-pa-jaktprogram-1.11454174

Publisert av NRK Troms Tirsdag 7. januar 2014

Vi deler også morsomme historier fra hverdagen, som svært mange ofte vil dele videre, slik som historien om den litt utradisjonelle gaven Heidi og Kristian ga foreldrene sine.

Tips til årets julegaveproduksjon?

Publisert av NRK Troms Tirsdag 21. oktober 2014

Reportasjer som tar opp større etiske utfordringer får også svært ofte mange til å engasjere seg i sosiale medier. Ett eksempel er Mikke Hurri, som må gi fra seg muligheten til å få egen barn om han skal få endret kjønnet i passet til mann.

Publisert av NRK Troms Mandag 8. september 2014

På Twitter kan du få nyhetsoppdateringer fra Troms HER, og fra Finnmark HER!

Vil du se mer fra det vi driver med i bildeform, kan du følge Troms HER og Finnmark HER.

Vi oppfordrer også publikum til å dele sine bilder fra landsdelen med oss på emneknaggene #nrktroms og #nrknordnytt. Hvordan du går fram leser du mer om HER.

Har du innspill til hvordan vi kan bli bedre i sosiale medier, send oss gjerne en e-post til troms@nrk.no.