Flypassasjerene fikk seg en overraskelse da de landet

Hvis de ikke hadde julestemning fra før, fikk de det i alle fall da. Se videoen, så kanskje du også får følelsen av jul!

Nordnorsk opera og symfoniorkester

Torsdag formiddag lå alt til rette for at passasjerer og ansatte kunne roe ned litt i en ellers så hektisk førjulshverdag på Tromsø lufthavn Langnes.

18 personer fra Nordnorsk opera og symfoniorkester var på plass for å få folk i julestemning.

I løpet av desember spiller det Tromsø – og Bodøbaserte orkesteret en rekke steder i byene, og de kommer dit de er ønsket.

At det var akkurat flyplassen de havnet på, var likevel ikke helt utenkelig.

– Flyplassen har blitt vårt andre hjem etter hvert, vi er ofte ut og reiser i og med at vi er stasjonert både i Tromsø og i Bodø. Nå er vi på fornavn med de fleste på flyplassen, og da følte vi at det var riktig å komme hit å spille, sier konsertmester Brynjar Lien Sjuggerud.

Til glede for mange tilskuere spilte orkesteret både Tsjajkovskij serenade med sats nr. 1, Trygve Hoff med Nordnorsk Julesalme og Ingman/Schlesisk folkemelodi med Deilig er jorden.

Se tilbakemeldingene her:

Nå er det vel på tide med litt julestemning - også her i Nordnytt. Og den fant vi i dag i avgangshallen på flyplassen i Tromsø:
I dag lå alt til rette på Tromsø flyplass for at passajera og ansatte kunne få roa ned litt i en eller så hektisk førjulshverdag.
Nordnorsk opera og symforniorkester var på plass i formiddag for å få folk i julestemning.
Og julestemninga den kom!! 
Torunn Reigstad
orkestersjef
Brynjar Lien Sjuggerud, konsertmester