Fikk endelig tak i Lotto-millionær

Den uvitende Lotto-vinneren har nå meldt seg.

Lottotrekning

Den nye Lotto-millionæren fra Troms ønsker å være anonym.

Foto: NRK

Lørdag kveld ble seks nordmenn Lotto-millionærer, og en av dem var fra Troms.

Telefonen var avslått

Men Norsk Tipping fikk ikke tak i den nybakte millionæren fra Nord-Norge verken på lørdag eller søndag. Først mandag morgen ble det en løsning.

– I dag tidlig fikk kundeservice inn en telefon fra en lettere oppkavet nordlending. Han hadde hatt den ene telefonen sin avslått store deler av helgen, og det var kun dette nummeret vi i Norsk Tipping hadde klart å søke oss frem til. Dermed måtte vi gi opp håpet om å få tak i han både lørdag og søndag, sier Ingrid Roterud Mathisen, ansvarlig for Vinneroppfølging i Norsk Tipping.

Da Troms-mannen mandag morgen slo på mobiltelefonen sin, så han at det var flere ubesvarte anrop, og dermed sjekket han Lotto-kupongen sin.

– Da fant han ut at han var blitt eier av nærmere to millioner kroner – helt nøyaktig 1.951.965 kroner – og fikk det travelt med ringe Hamar for å få bekreftet at det hele var til å stole på. Da bekreftelsen var på plass på at han er en av seks ferske Lotto-millionærer, kunne han puste lettet ut og gleder seg nå til å sjekke saldoen i nettbanken, opplyser Roterud Mathisen som sier at Troms-mannen ønsker å være anonym.