NRK Meny
Normal

Skal ut i verden for å jakte i egen TV-serie

Tvillingsøstrene Kristine og Johanne Thybo Hansen (22) engasjerte svært mange etter «Ut i naturen»-programmet på NRK 1. Nå får de egen TV-serie på TVNorge.

Johanne og Kristine Thybo Hansen

Nå skal TVNorge sende jakttvillingene Kristine og Johanne Thybo Hansen ut i verden for å jakte.

Foto: Harald Albrigtsen / NRK

Søstrene Kristine og Johanne Thybo Hansen (22) skapte en storm av reaksjoner etter «Ut i naturen»-programmet, der de viser livet sitt med hunder, jakt og friluftsliv.

Programmet «Kjære søster» gikk på TV tirsdag 7. januar, og fikk debatten til å koke på Facebook i ettertid.

Det var et friskt møte med de 22 år gamle tvillingene fra Nordreisa som banner, røyker og går på småviltjakt.

Egen villmarksserie

TVNorge skal nå lage en villmarksserie med Johanne og Kristine, og de skal ha jobbet med konseptet i ett år allerede, ifølge siste.no.

– Jentene er fantastiske og vi er veldig stolte av å ha fått dem til kanalen. De knuser alle fordommer folk måtte ha både om jenter på deres alder og om den typiske jegeren. Johanne og Kristine viser at unge jenter klarer seg vel så bra som gamle gubber ute i skauen, sier programdirektør i SBS Discovery og TVNorge, Eivind Landsverk til nettsiden.

Jaktjenter

Søstrene Kristine og Johanne Thybo Hansen (22) lever for hunder, jakt og friluftsliv. Nå har de blitt rikskjendiser.

Foto: Harald Albrigtsen / NRK

På jakt ut i verden

I denne TV-serien skal tvillingene bli sendt rundt i verden for å jakte, og opptakene til serien skal starte om få uker.

– Vi har samarbeidet med jentene et års tid og utviklet et konsept som er skreddersydd for dem. Detaljene får vi komme tilbake til, men det blir en eksotisk opplevelse både for jentene og TV-seerne, sier Landsverk til siste.no.

Nærmere Ronja Røverdatter kommer man ikke, og her kan du gange det med to... Tvillingene Johanne og Kristine Thybo Hansen er unge, men likevel erfarne jegere fra Reisadalen i Troms. Vi blir med på småviltjakt.