Fredag ettermiddag serverer NRK deg oppskrifta på mølja minutt for minutt, direkte på nett og i NRK P1.
Hva er riktig tilbehør, hvordan finner du de beste råvarene i fiskedisken og hva passer ikke til? Hvor lenge skal rogna kokes?
Dette er noen av spørsmålene vi vil prøve gi deg svar på.
– Dette er en sesongvare jeg setter stor pris på, og som alle bør fortære minst tre ganger i vintermåneden, sier NRK P1-programleder Egil Jens Pettersen.
Sammen med reporter på NRK-kjøkkenet, Sigrid Agnethe Hansen, som selv aldri har smakt mølja, håper han å vise lytterne og seerne at dette er enkelt å lage.
– Jeg er mest spent på å se hvordan fiskelever renskes, sier reporter Sigrid Agnethe Hansen.
Møljeeksperten Karl Alberth Hansen fra Karls Fisk og Skalldyr i Tromsø, kommer rett fra fiskedisken og til studio – selvfølgelig med en skrei.
Rensker lever live
Kokk Marianne Modal tok utfordringa på strak arm da vi ringte henne for å få henne med på sendinga vår i dag.
Hun jobber i kantina på Fylkeshuset i Tromsø, hun har erfaring fra flere restauranter, og skal i dag vise og fortelle oss hvordan man lager ekte mølja.
– Å renske lever er ingen kunst, og kan gjøres raskt!
Det er påstanden fra nyhetssjef og møljeelsker Nina Einem. Hun rensker lever på direkten, og vil vise folk som ikke har prøvd seg på delikatessen, at det å renske lever kan alle lære.
Har aldri smakt
Reporter Håkon Bjørngård (23) er ny i Tromsø, og har heller aldri smakt mølje før:
– Jeg aner egentlig ikke hva mølje er, men all praten rundt det har gjort meg veldig nysgjerrig.
Håkon blir med på strømmen, og skal teste sluttresultatet.