Dette er de siktede i «Dark Room»-saken i Nord-Norge

De fleste av de siktede er tidligere domfelt for overgrep eller for oppbevaring av overgrepsbilder.

Dette er de siktede i Nord-Norge

Mann i 40 årene fra Sør-Troms

Dette er den første mannen som ble pågrepet i Troms da politiet ble kjent med Dark Room-saken. Han har erkjent å ha lastet ned og lagret overgrepsbilder på sin mobiltelefon. Mobiltelefonen ble skadet da han ble pågrepet av politiet i april i år. Politiet prøver å gjenopprette data fra telefonen. Mannen er også tidligere domfelt (2001 og 2004) for tilsvarende forhold.

Mann i slutten av 30-årene bosatt i Nordland (Transportnæring)

Mannen er opprinnelig fra Troms, men er nå bosatt i nordre del av Nordland. Han er domfelt to ganger tidligere for lignende forhold. Nå er mannen på nytt tiltalt for en rekke forhold. Utgitt seg for å hete blant annet "Turgutt72" har han chattet med flere andre og uttrykt ønske om å voldta barn. I tillegg skal han ha delt en rekke overgrepsbilder med andre. Han har også gitt seg ut for å være "Tullemor2003" "lillelisa8" og Mina a" og sagt han var en 11 år gammel jente som ønsket sex med eldre menn. Han er også tiltalt for å ha oppbevart og spredt overgrepsbilder. Politiet har funnet 820 bilder og 34 videoer på mannens datautstyr som viser overgrep mot barn. Mannen var senest i fjor under etterforskning for oppbevaring og deling av overgrepsbilder, og videoer som viser overgrep av barn. Før denne saken var ferdig etterforsket ble Troms politidistrikt varslet om at mannen også var involvert i Dark Room-saken.

Mann i slutten av 50-årene fra Nord-Troms (Selvstendig næringsdrivende)

Bosatt i Nord-Troms. Mannen er domfelt i 2005 for seksuell omgang med barn under 14 år. Han er også domfelt for oppbevaring av overgrepsbilder av barn. Han ble pågrepet av politiet 20. april i år, og er siktet for oppbevaring og deling av overgrepsbilder. Etterforskningen fra Vest politidistrikt viser at han i 2015 har hatt nettkontakt med en mann bosatt i Stavanger som også etterforskes i tilknytning til Dark room. Det er gjort beslag i siktedes datautstyr.

Mann i 60 årene fra Finnmark

Mannen som er siktet i Finnmark er domfelt flere ganger. Forhold både i Nordland og i Finnmark. Første gang i 1985 for utuktig omgang med barn under 14 år. og utuktig handling med barn under 16 år. Domfelt i 1989 for utuktig omgang med barn under 14 år. 1995 ble han domfelt for samleie med barn under 14 år. utuktig handling med barn under 14 og 16 år. I 2011 ble han domfelt for seksuell omgang med barn under 16 år.

Mann i 30-årene fra Salten-området (Offentlig ansatt)

Bosatt i Salten-området. Siktet for besittelse av overgrepsmateriale. Mannen har erkjent straffskyld for forholdet. Han er offentlig ansatt og har ikke egne barn. Saken er fortsatt under etterforskning, men antas nært ferdigstillelse.

Mann Nordland

Politiet har vært svært tilbakeholden med opplysninger om den andre siktede. Det begrunner de med at etterforskningen nylig er startet.