NRK Meny
Normal

Denne fisketuren vil hun nok huske lenge

Ole C. Salomonsen tok med seg kameraet da han skulle på fisketur med vennene. Det var kanskje ikke så dumt!

– Noen venner og jeg var ute og grillet og fisket, og nordlyset var helt magisk. Det var helt mørkt, og ingen måne, så det ble fantastisk fine forhold med speiling i havet, beskriver fotograf Ole C. Salomonsen.

På videoen ser du Michelle Sofi Thomassen, Nina Ask Husby og Tom Espen Føleide under et grønt slør av dansende nordlys på Hella i Tromsø.

Ole C. Salomonsen

Ole Christian Salomonsen er en kjent internasjonal nordlysfotograf.

Foto: Privat

Salomonsen er kjent for sine flotte bilder av nordlyset, og videoen i toppen av denne artikkelen er filmet av ham.

– Jeg ønsket å vise at folk i Nord-Norge bruker naturen ute. Det var flere andre på Hella denne kvelden. Jeg ville formidle en stemningsfilm, og ikke bare nordlyset, sier han.

Filmen er delt over 1000 ganger verden over, og Salomonsen har fått gode tilbakemeldinger på at han viser «virkeligheten» i Nord-Norge.

– Og vi fikk flere fisk. Det var en veldig trivelig kveld, sier han.

Se også flere videoer av Salomonsen:

Norsk dokumentar. Hvor magisk kan Nordlyset være? Den internasjonalt kjente nordlysjegeren, Ole Christian Salomonsen, tar oss med i jakten på det ultimate nordlysbildet. Opplev helt unike nordlysbilder som aldri før har vært fanget på film. (1:2)
Norsk dokumentar. Hvem kan si nei til et frieri under nordlyset? Engelske Chris har "lurt" kjæresten Sarah med seg til Tromsø for å fri til henne under nordlyset, men vil nordlyset vise seg for paret? (2:2)