NRK Meny
Normal

#NRKbrøyt: Hva er ditt forhold til snømåking?

I forbindelse med TV-serien «Brøyt i vei» ønsker vi å vise fram nordmenns forhold til en av de viktigste vinteraktivitetene våre, nemlig måking og brøyting.

Laster innhold, vennligst vent..

Gjennom seks episoder i vinter blir vi kjent med hverdagen til brøytebilsjåførene som holder ferdselsårene åpne på noen av de mest værharde strekningene i Norge.

Men selv om man ikke sitter bak rattet på en brøytebil, har flesteparten av oss et forhold til snørydding i større eller mindre skala.

Vi vil gjerne vise fram deres snømåking- og brøytebilder. Har dere gjort snømåkingen til en konkurranse i gata? Er måkingen ungene eller svigerfars jobb? Er det steder i ditt nærområde som sjelden blir brøytet, eller er det en brøytesjåfør du vil berømme? Vis oss det med #NRKbrøyt!

For å få vist fram bildene på vårt interaktive kart, må du merke dem med #NRKbrøyt i bildedelingstjenesten Instagram, og skru på stedstjeneste inne i applikasjonen. (Se faktaboks)

Ved å bruke emneord #NRKbrøyt godkjenner du at NRK kan publisere bildet i enhver redaksjonell sammenheng på TV og nett og står inne for at de som er avbildet har godkjent bruken.

Bruker du ikke sosiale medier som Instagram kan du selvfølgelig også sende oss brøytebilder til nordnytt@nrk.no

Laster kart, vennligst vent...