Cupeventyret er over for TUIL

Trondheims/Ørn ble for sterke for TUIL-damene, og ga seg ikke før det sto 4-0 i 3. rundekampen på TUIL Arena i Tromsdalen onsdag kveld.

TUILs cupeventyr er over

Trener Lars Pedersen, Nora Wang og kaptein Elin Beate Løvstad diskuterer etter 0-4-tapet for Trondheims/Ørn i 3. runde i cupen.

Stillingen ved pause var 1–0 til trønderne mot Tromsdalen UIL, og utover i 2. omgang kom divisjonsforskjellen mer og mer til syne.

Det stoppet på 4-0 – i tillegg misbrukte Ørn et staffespark.

Men det var TUIL som åpnet kampen best. Hjemmelaget burde tatt ledelsen etter bare fem minutter, men Vronica Sæthre misbrukte muligheten alene med keeper. Også på tampen kom TUIL alene med keeper uten å få ballen i mål.

– Resultatet er ikke bra, men alt i alt går vi ikke banen med en dårlig følelse, sier TUIL-kaptein Elin Beate Løvstad etter kampen.

Hun synes uansett laget har hatt et eventyr i cupen.

– Det har vært et eventyr, absolutt. Det har vært veldig artig for jentene, sier 39-åringen.