Cecilie fra Tromsø hyller Hugh Hefner: – En utrolig koselig mann

– Da «Hef» begynte å bruke gåstol, mistet hørselen men nektet å bruke høreapparat skjønte jeg at det gikk mot slutten, sier Cecilie Bull.

Cecilie Bull og Hugh Heffner

VAR VENNER: Cecilie Bull forteller at hun ikke har telling på hvor mange ganger hun har møtt Playboy-grunnleggeren. Onsdag døde Hugh Hefner.

Foto: Privat

– Jeg har blitt spurt om at jeg ikke føler jeg blir «objektifisert» gjennom å være en del av miljøet rundt Hugh Hefner, men jeg ser det ikke slik. Jeg har bare utrolig fine minner, og møtt masse flotte mennesker, sier Cecilie Bull (38).

Tromsø-kvinnen har bodd i Los Angeles i USA i 20 år, der hun har vært blant annet modell og skuespiller.

– Fikk fripass til festene

Det var som student i byen hun ble spurt av ei venninne om hun hadde lyst å bli med på «Fun in the Sun», i «Playboy Manison,» som er Hugh Hefners fasjonable hjem. Her var det en full bar og matservering ved bassengkanten, med Hugh Hefner, hans venner og – selvsagt – masse unge kvinner.

– De som var invitert kunne ta med ei venninne, og det var da et krav om å sende inn et fotografi, som «Hef» personlig enten godkjente eller ikke godkjente, forteller Cecilie.

Cecilie Bull og Hugh Hefner

FIKK FRITT PASS: Cecilie Bull forteller at hun fikk fritt pass av Hugh Hefner til å komme og gå som hun ville på fester og sammenkomster.

Foto: Privat

Hun ble godkjent, og det var bare begynnelsen på svært mange søndager på bassengkanten.

Cecilie forteller at hun en søndag sittende og prate med Hefner om Marilyn Monroe. Monroe var i 1954 den første forsidepiken i Playboy.

– Hun har alltid fascinert meg, og jeg har blant annet skrevet særoppgave om henne. Etter den samtalen fikk jeg en telefon fra Playboy Manison om at jeg nå hadde fritt pass til å komme og gå når jeg ville, forteller Cecilie.

– Jeg kunne komme på alle festene, og ble en del av de innerste sirkler.

– En snill mann

Torsdag kom nyheten om at playboy-grunnleggeren er død, 91 år gammel. Cecilie har bare gode ord å si om Hugh Hefner.

– Hef var en utrolig koselig mann. Han var så snill. Og så var han var kvikk i replikken. Man merket at folk rundt ham, blant annet regissører og andre fra filmbransjen som han ofte omgikk, hadde utrolig stor respekt for ham.

Cecilie anslår at det var ved inngangen til 2017 hun møtte Hefner sist:

– Det er veldig trist at han er borte nå. Jeg skjønte på de siste møtene at det gikk mot slutten. Han ble mer skrøpelig, og brukte gåstol. Han hadde fått hørselen svekket, og det gjorde kommunikasjonen veldig vanskelig. Samtidig var han sta, og nektet å bruke høreapparat. Jeg følte at han mistet forholdet til folkene rundt seg, forteller hun.

– Hva har han betydd for populærkulturen?

– Han har åpnet døra for en friere seksualitet her i USA. Han har fått nakenhet til å være noe fint. Det har forandret verden, sier hun.

LES OGSÅ: