Tap for TUIL

Tromsdalen tapte 4-2 mot Kristiansund på bortebane søndag kveld.

TUIL

Kristiansund åpnet kampen best, og tok ledelsen allerede etter tre minutter med en scoring ved Andreas Rødsand.

Hjemmelaget fortsatte sterkt, og etter 18 minutter satte Jean Alassane Mendy 2-0.

TUIL med i kampen

Etter 25 minutter reduserte Tromsdalen til 2-1, med en scoring ved Kim André Råde. 2-1 ble også resultatet til pause.

Etter pausen kom TUIL mere med i kampen, og fikk sin utligning ved Jonathan Barlow. Det varte imidlertid ikke lenge før Kristiansund på ny var i ledelse, denne gangen etter en straffe ved Tommy Edvardsen. Dermed ble stillingen 3-2 til Kristiansund.

Tre minutter førslutt øker hjemmelaget til 4-2 ved Liridon Kalludra. Det ble også sluttresultatet for kampen.

TIL i morgen

Etter 10 serierunder i 1.divisjon ligger Tromsdalen nå på en 12. plass på tabellen, med 12 poeng.

Serierunden avsluttes i morgen med toppoppgjøret mellom Tromsø og Mjøndalen.