Marco (13) ble truet på fotballturnering

Marco Mauno Johannessen (13) opplevde det stikk motsatte av fairplay i en kvartfinale på Altaturneringen.

Marco Johannessen

Marco Johannessen syntes det var en ekkel opplevelse å bli truet under en kamp.

Foto: Privat

Det var under en kamp søndag formiddag mellom Altalaget BUL (Bossekop Ungdomslag) og et annet lag fra Finnmark at hendelsen skjedde.

– Etter en takling, eller en duell, så fikk sønnen min beskjed om at – Skjer dette flere ganger så dreper jeg deg, forklarer Marcos far Viggo Johannessen.

– Det var ingen stor situasjon som var foranledning til trusselen, det ble i alle fall ikke blåst frispark eller noe sånt, sier Johannessen.

Viggo Johannessen ble sjokkert over det sønnen fortalte, og twitret like etterpå om hendelsen:

Laster Twitter-innhold

– Sånn skal det ikke være

Johannessen forteller at sønnen var veldig lite fornøyd med å ha fått en drapstrussel midt i en fotballkamp for 13-åringer.

– Vi valgte å rapportere hendelsen inn, slik at det kan bli markert både overfor klubb, og spiller, at slik oppførsel er uakseptabel, sier Johannessen.

– Trolig slengt ut i kampens hete

Sportslig leder under Altaturneringen, Tor-Bjørnar Henriksen, forteller at de har fått inn saken skriflig.

– Vi tar saken på alvor, men saken kom akkurat inn, så vi har ikke rukket å behandle den ennå. Jeg kan derfor ikke kommentere denne saken spesifikt, før vi vet litt mer om hva som skjedde, presiserer Henriksen.

– Sånn generelt, hvis en ung spiller slenger ut en sånn kommentar, - så i utgangspunktet er det jo trolig en kommentar som er slengt ut i kampens hete. Når det er sagt, så trengs det da bedre oppdragelse, fordi det er viktig med fairplay, sier Henriksen.

Henriksen sier at det er fint at hendelsen blir rapportert.