NRK Meny
Normal

Avlyste opptreden i Bukta

The BlackSheeps og Hellbillies avlyste.

The Black Sheeps

Vokalist Agnete er blitt syk, og kan derfor ikke spille under buktafestivalen.

Foto: Wad/Danielsen Photography AS, wad-danielsen.com

Hellbillies-vokalist Aslag Haugenda knakk begge håndledd da han falt av scenen på gårsdagens skippagurrafestival. Se saken her .

Sykdom i The BlackSheeps

På grunn av sykdom har The BlackSheeps måttet avlyse dagens planlagte konsert på Buktafestivalen. Bandets vokalist Agnete Johnsen ble syk tidlig i morges, og bandet kan derfor ikke opptre i dag.

- Mange store og små, inkludert meg, har gledet seg stort til å se The BlackSheeps på scenen i Bukta, så det er leit å få denne beskjeden i dag. Men sykdom er det dessverre lite å gjøre med. Vi får håpe Agnete blir frisk igjen snart, sier festivalsjef Robert Dyrnes.

Det vil ikke bli satt inn noen erstatter i programmet, så formiddagskonserten starter da kl 1230, med Jackie Moonshine i Paradisbukta. Det øvrige formiddagsprogrammet fortsetter som planlagt, med moroklumpen Bare Egil og Real Ones på hovedscenen, og Jackie Moonshine og Same Lime i Paradisbukta.

- Alle i bandet er kjempelei seg for dette. Bukta var høydepunktet på turnélista i sommer, og de hadde gledet seg masse. Vi håper å få satt opp en konsert i Tromsø igjen snart, sier bandets manager Stein Vanebo.