NRK Meny
Normal

«Har like gode spillere som Tromsø»

Mjøndalen-trener på offensiven før toppkampen mot TIL.

Mjøndalen-trener Vegard Hansen

Mjøndalen-trener Vegard Hansen mener han har like gode spillere som kollega Steinar Nilsen. Og «kanskje et enda bedre lag»....

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

I kveld klokken 19.00 møtes Mjøndalen og Tromsø til toppkamp på Mjøndalen Stadion – en kamp som kan ta TIL helt opp på tabelltoppen i 1. divisjon.

Men Mjøndalen, som ligger på kvalik-plass, har tenkt å gi Gutan tøff kamp om poengene. Trener Vegard Hansen er åpenbart inspirert foran møtet med laget som rykket ned fra eliteserien i fjor.

«Vi har like gode spillere som Tromsø. Og kanskje et enda bedre lag», skriver Mjøndalen-treneren på klubbens egne hjemmesider, publisert fredag formiddag.

«Champagnefotball»

Hansen er kjent for sine friske meninger, blant annet på Twitter. Der har han selvsagt lagt ut en link til artikkelen på MIFs hjemmeside.

Mjøndalen-treneren er trygg på at hans lag kan skape trøbbel for TIL. Tre strake hjemmeseire – og fem 3-poengere på de åtte siste kampene – har gitt ekstra selvtillit.

Hansen skriver:

«For vi spiller champagnefotball på Mjøndalen stadion; scorer mye, skaper mer og vinner hver gang. Og nå kommer Tromsø. Fjorårets Tippeligalag, tabell-toer og klubben med de største profilene. VIP’en er utsolgt, så vi har laget en ”nesten-VIP” under tribunen - åpen for alle. Og ikke vær redd, vi har samme rettigheter der som på VIP’en. En vin-vin-situasjon altså».

Før han avslutter:

«Dette må da være et perfekt vorspiel til en lystig helg. Og vi kommer til å kline til. Jeg lover. For denne gangen er ett poeng lite verdt. Det er dessuten vi som har bedt inn til fest, og som vert må vi ta ansvar for underholdningen».

Åttende borteseier

Men skulle Tromsø vinne på bortebane for åttende gang denne sesongen, vil Gutan innta tabelltoppen på bedre målforskjell enn Sandefjord.

Og:

Avstanden ned til Fredrikstad på 3. plass vil da være på åtte poeng med sju kamper igjen å spille.

Scoringene fra Tromsø-Mjøndalen (1-1) på ALfheim 26. mai.

Se målene fra TILs 1-1-kamp mot Mjøndalen på Alfheim i mai.

Tidligere TIL-kaptein Ole Martin Årst er uansett trygg på at Gutan ikke roter bort opprykket nå.

– Jeg tror overhodet ikke at de kaster dette bort. Da er det mye som skal gå galt, sier Årst til Nordlys.

PS! I vårkampen på Alfheim endte det 1-1 mellom TIL og Mjøndalen. Ondrasek scoret for TIL. Han har scoret fire mål på de tre siste kampene.