NRK Meny
Normal

«Gutan» vil gjøre opp for Godset-fiaskoen

TIL spiller en særs viktig kamp mot Sandefjord på søndag. For TIL-trener Steinar Nilsen er det viktigste å vise seg fra en bedre side enn sist hjemmekamp.

Steinar Nilsen

Steinar Nilsen var en slagen mann etter 0-6-tapet mot Strømsgodset for snart to uker siden.

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

– Vi er veldig revansjesugne etter forrige hjemmekamp, sier TIL-trener Steinar Nilsen.

Det er grått vær over Alfheim stadion. Søndag for snart to uker siden var det bekmørkt på TILs hjemmebane. Strømsgodset dro fra Tromsø med tre poeng og en 6-0-seier i kofferten. Tidenes verste hjemmekamp for «Gutan».

Etter at en to tredjedeler av sesongen er spilt, ligger TIL på kvalifiseringsplass med 16 poeng. Nederst på tabellen, fire poeng bak Tromsø, ligger Sandefjord. Søndag står de på motsatt banehalvdel.

Marin Orsulic

Den kroatiske midtstopperen Marin Orsulic på trening med Tromsø IL

Foto: Jørn Inge Johansen / NRK

– Det er en viktig kamp for oss. Men vi går alltid på banen for å vinne, og det er også innstillingen vår i denne kampen, sier Nilsen.

Sist serierunde tapte laget hans 0–1 mot Vålerenga. Men selv med tap på de tre siste kampene, har ikke TIL-trener gjort store forandringer i opplegget inn mot skjebnekampen på søndag.

– Vi fortsetter å ha fokus på utvikling i trening. Når det gjelder selve laget, får vi vente og se om det blir noen endringer i startelleveren litt nærmere kampen, sier TIL-treneren.

Denne uka har den kroatiske midtstopperen Marin Orsulic (27) vært på trening med «Gutan».

Fredag ble det klart at han har signert en avtale med TIL som varer ut 2015.

Orsulic har tidligere spilt i NK Zagreb, Khazar Lankaran, NK Zadar og CSKA Sofia. han forlot sistnevnte klubb etter at de ble degradert til 3. divisjon på grunn av store økonomiske problemer.

Intervju med Steinar Nilsen før helgas kamp mot Sandefjord