«Etter kamp»: Wangberg med stikk til kritikerne

Etter tre tap på tre kamper i serien, slo TIL tilbake mot Brann på Alfheim. Se sendingen vår fra intervjusonen etter kampen her.

Gunnar Grindstein er på plass på Alfheim, og gir deg ferske reaksjoner etter TILs 1-0-seier mot Brann. Og TIL-kaptein Simen Wangberg nølte ikke med å komme med et stikk til kritikerne.

Forrige mandag var blå og trist på Alfheim. TIL hadde tolv baklengs på de tre siste kampene. Siste seriekamp endte med 0-6-tap for Aalesund.

Derfor var det uhyre viktig for «Gutan» å slå tilbake mot Brann hjemme på Alfheim.

Og en scoring av Sofien Moussa viste seg å være nok mot bergenserne. Etter å ha innkassert tre poeng, var stemningen en litt annen hos TIL-spillerne som lot seg intervjue etter kampen.

Kaptein Simen Wangberg var en av dem som var godt fornøyd med måten «Gutan» hadde reist seg igjen, og valgte å sende et stikk til de som har kritisert laget etter den dårlige perioden som har vært.

– Det er viktig for oss selv å vinne etter Aalesund-kampen forrige helg. Vi vet at omgivelsene legger et press på oss etter slike kamper, og da er det viktig å beholde roen. Vi har tro på det vi gjør, selv om ikke alle andre har like stor tro på det bestandig, sier Wangberg.