NRK Meny
Normal

– Sangen handler om at det alltid er håp, selv når det ser svartest ut

Nå får du premieren på Ola Bremnes' helt ferske låt «Mere enn du trur».

Musikkvideo til årets TV-aksjon.

Her kan du se og høre Ola Bremnes' nye låt «Mere enn du trur».

– Sangen handler om at det alltid er håp, selv når det ser svartest ut, sier Ketil Eilertsen i Aktiv Media AS.

Røde Kors spurte Ola Bremnes om han kunne lage en låt til Harstad og Tromsø Røde Kors sitt 100-årsjubileum i år. Men låta ble ferdig så tidlig at de ønsket å bruke den til årets TV-aksjon.

Ketil Eilertsen bidro som fotograf, og sammen har de laget den helt nye filmen. I filmen har de prøvd å formidle bredden i Røde Kors.

– Organisasjonen Røde Kors er ikke bare ute i verden, men også her hjemme i Norge. Når det er kritisk her på berget, så er de her også, sier Eilertsen.

Viser bredden

Nettopp derfor viser bildespillet hvor mange ulike situasjoner hjelpearbeiderne i Røde Kors står ovenfor.

Alt fra arbeid i flyktningeleire til hjelpeaksjoner i den norske fjellheimen vises fram. På Ola Bremnes' egen Facebook-side har videoen allerede fått 5.000 avspillinger.

– Vi ble veldig godt fornøyd med resultatet. Jeg synes det ble kjempebra, og den viser verdiene som vi og Røde Kors står for. Ola var også godt tilfreds, sier pressekontakt Harriet Karlsen i Røde Kors Troms.

– Nordnorsk natur i all sin enkelhet

Røde Kors i Troms håper å gjøre det godt under TV-aksjonen, og målet med videoen er å markedsføre det arbeidet som gjøres.

Filmklippene i musikkvideoen er spilt inn i Kvæfjord, hjemme hos Ola Bremnes.

– Skolestua i åpningsbildet er stedet hvor Ola lager veldig mye av sin musikk. Ellers er det nordnorsk natur i all sin enkelhet som er kulisse for de tankene han har gjort seg, sier Ketil Eilertsen.