NRK Meny
Normal

– Nærmere 4-0 og 5-0

Magnus Andersen senket Glimt med to scoringer.

TIL-spiller Magnus Andersen scoret to mål mot Bodø/Glimt.

Magnus Andersen avgjorde generalprøven mot Bodø/Glimt på Alfheim søndag ettermiddag med to scoringer – hans tredje og fjerde i vinter.

– Det var en solid gjennomkjøring av oss. Vi ligger utrolig bra defensivt. Og har egentlig god kontroll på kampen. Det burde kanskje vært mer. Det var vel nærmere 4-0 og 5-0 enn 2-0, sier Andersen til NRK etter kampslutt.

Se hele intervjuet med Andersen i videoen øverst i artikkelen og scoringene i videoen under:

Magnus Andersen scoret begge målene mot Glimt på Alfheim.

Slik senket Magnus Andersen Bodø/Glimt - med ett mål i hver omgang. Foto: Johan SKålvoll.

LES OGSÅ: TIL-debutant (17) med de Gea som forbilde

Nilsen tar ikke av

Trener Steiner Nilsen var også formøyd med gjennomføringen. Men selv om dette var TILs sjette strake seier i vinter, tar han ikke av:

– Vi skal komme igang med serien først og fremst, så skal vi se hvor på tabellen vi skal kjempe etter hvert. Vi vet at alle de seierne vi har hatt nå har ikke gitt oss ett eneste poeng. Vi må vinne og jobbe knalltøft i seriekampene for å få gode opplevelser der. Vi skal være, og føler vi er,godt forberedt til serien sparkes igang, sier Nilsen til NRK.

Se hele intervjuet med Steinar Nilsen her:

Created by InfoDispatcher

Steinar Nilsen etter seieren mot Glimt.

Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen på sin side han ingen panikk selv om Glimt har tre strake tap nå og stygge 0-11 på disse kampene,

– Nei, jeg er ikke bekymret. Vi har mange bra resultater også, sier Halvorsen til NRK før han må stresse inn i bussen for å rekke flyet til Bodø.

Se hele intervjuet med Halvorsen her:

Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen

Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen etter tapet på Alfheim.

LES OGSÅ: TIL har fått ny målvakt

Sjansefattig 1. omgang

Oppgjøret mellom de nordnorske rivalene på Alfheim startet jevnt og rimelig sjansefattig. Det tok nærmere 30 minutter før TIL fikk kampens første store sjanse på Alfheim. Zdenek Ondrasek klarte ikke å sette ballen i nota når muligheten bød seg fra sju meter.

Men heldigivis for tsjekkeren var Magnus Andersen på pletten bare minuttet senere. Etter rot i Glimt forsvaret mottok Andersen ballen – fra en Glimt-spiller – på rundt 16 meter. Han fintet seg flott og elegant forbi en forsvarspiller, før han satte ballen til side for Pavel Londak i Glimt-målet.

2-0 TIL- Glimt

Magnus Andersen og Gutan feirer 2-0-målet mot Glimt på Alfheim.

Foto: Mathias Grindstein / NRK

LES OGSÅ: Fotballen hjelper Lars-Gunnar med å takle at faren avsluttet sitt liv

I 2.omgang tok det bare ni minutter før ballen igjen lå i nettet bak Londak. Kent Are Antonsen kom fri på venstre flanke og fikk slått inn til en helt alene Ondrasek i boksen. Han flikket/sleivet den videre til Magnus Andersen, som kom stormende på bakerste stolpen. Finnmarkingen gjorde ingen feil fra kort hold og sendte med det TIL opp til 2-0 med sin andre for dagen. Målet fastsatte også sluttresultatet på Alfheim. Det til tross for flere gode TIL-sjanser i 2.omgang.

Her er TILs treningskamper i vinter:
TIL-Aalesund 0-2.
TIL-La Manga Club 4-0.
TIL-Sogndal 3-1.
TIL-Mjøndalen 2-1.
TIL-Alta 3-0.
Stabæk-TIL 0-2.
TIL-Bodø/Glimt 2-0.