– Jeg tror dette må være Tromsøs dyreste leilighet!

Onsdag er NRK-programmet «Solgt!» i Tromsø, og meglerne bommer grovt når de skal tippe pris på en av Tromsøs dyreste leiligheter.

Solgt! i Tromsø

Den ene leiligheten meglerne får bryne seg på har mye spennende interiør. Programleder Frode Søreide sammen med Petter Krantz og Yvonne Halvorsen fra meglerfirmaet Kaland og partners.

Foto: Birte Njøsen Horne

– Jeg tror dette er Tromsø sin dyreste leilighet. Hvis ikke skulle jeg likt å se den leiligheten som er det, sier eiendomsmegler Petter Krantz.

Krantz er en av meglerne som får bryne seg på boligprisene i Tromsø, når NRK-programmet «Solgt!» er i Ishavsbyen onsdag.

I tillegg til leiligheten får meglerne bryne seg på et eldre hus midt i sentrum og et hus som har en spesiell arkitektur, som kan minne litt om Ishavskatedralen.

  • Se «Solgt!» på NRK1 onsdag klokken 19.45.

En hard nøtt

Tromsø har opplevd stor prisvekst det siste året. Ishavsbyen brukte lang tid på å våkne etter finanskrisen, men nå går det for fullt.

Men hvordan klarer meglerne fra Bergen og Follo seg i Nord-Norges hovedstad?

Når programmet sendes på onsdag skal det vise seg at byen som har hatt en av verdens største prisvekster siste året, blir en hard nøtt for meglere fra sør.

Fra meglerselskapet Foss og Co. deltar Kate Sandø og Brynjar Netskar. Fra Kaland og partners deltar Yvonne Halvorsen og Petter Krantz.

Solgt! høst 2015 program fire

I Tromsø får «Solgt!»-meglerne bryne seg på et eldre hus i sentrum, et hus som minner litt om Ishavskatedralen og en leilighet som de tror er den dyreste i byen.

Foto: NRK