– Hun jublet så mye hun klarte da milliongevinsten ble bekreftet

Norsk Tipping klarte ikke i går kveld å få tak i tromsøkvinnen som ble en av 34 Superlotto-vinnere. Men i formiddag brøt jubelen løs i Tromsø.

Tromsøvinnere Norsk Tipping

To telefoner gikk fra Norsk Tipping på Hamar til heldige vinnere i ishavsbyen i lørdag kveld.

To tromsøværinger hadde virkelig hellet med seg lørdagskvelden.

Først ble en mann, som vil være anonym, trukket ut som kveldens Joker-kandidat.

– Jøss, jeg har aldri vært millionær før, så dette blir spennende, sa tromsømannen da han fikk beskjeden om at han var kveldens Joker-kandidat.

Jokergevinst Tromsø

På det tredje skal det skje: En mann fra Tromsø får den kommende uken hele 2.212.000 kroner på kontoen sin.

Foto: Skjermdump

Han hadde ikke nerver nok til å være med på direkten, og ba om at datamaskinen skulle trekke tallene for ham. På det tredje tallet dukket jokeren opp, og premien skvatt opp til over 2,2 millioner kroner. Det var en lykkelig mann i andre enden da han like etterpå fikk beskjeden.

Fikk ikke tak i ferske millionærer

Deretter ble Superlotto-vinnerne trukket. Hele 34 spillere vant hver sin milliongevinst, deriblant ei heldig tromsøkvinne. Men teamet fra Norsk Tipping greide ikke å komme i kontakt med verken henne eller seks andre vinnere for å overbringe gladnyheten på lørdagskvelden.

Men et ubesvart anrop fra Norsk Tipping fikk det trolig til å demre for tromsøkvinnen, sier Lars Hulleberg i Norsk Tipping.

– Hun ringte oss i 11-tiden i formiddag, og det var en svært glad dame vi kom i kontakt med. Hun jubla så mye hun kunne, det var nesten så hun elsket alle i Norsk Tipping, humrer Hulleberg.

Redaktørene

Redaktørene i Norsk Tipping er blant dem som ringer rundt til heldige lottovinnere.

Foto: Norsk Tipping

Kvinnen i femtiårene, som vil være anonym, leverte kupongen Narvesen Stortorget i Tromsø sentrum.

– Telefonnummeret vårt, 625 60 000, begynner å bli såpass kjent at folk skjønner at det er fare for gevinst på lur om det ringer fra oss. Så hun skjønte nok hva det gjaldt da hun så at hun hadde et tapt anrop, sier Lars Hulleberg.