NRK Meny
Normal

Nå vil TIL ha svar fra Reginiussen

TIL fastholder etter et møte med Rune Hauge at klubben har en muntlig avtale med Tore Reginiussen.

Tore Reginiussen

Tore Reginiussen blir innkalt til et møte.

Foto: Nyhetsspiller / NRK

Tromsø-direktør Tom Bendiksen hadde et møte med FIFA-agent Rune Hauge, som er Reginiussens agent, før søndagens hjemmekamp mot Start.

– Hauge bekreftet det samme som vi har sagt; at det har ligget en muntlig avtale til grunn hele veien. Og det er den vi har forholdt oss til, sier Bendiksen til NRK.

Han mener Reginiussen i sommer forpliktet seg til å signere en ny avtale med TIL - dersom han ikke ble solgt i før 1. september. Hvis Reginiussen ikke skriver under, kan han gå gratis til en ny klubb etter sesongen. Og TIL vil dermed gå glipp av mange millioner kroner.

Tyske Schalke 04 har i høst flirtet med Tore Reginiussen. Den flørten har vært gjensidig.

Blir innkalt

TIL vil nå innkalle Tore Reginiussen til et møte med sportsdirektør Morten Kræmer.

– Vi må snakke med Tore. Og så må han bekrefte om han står ved denne muntlige avtalen eller ikke. Så får vi ta det derifra, sier Bendiksen.

– Når vil dere prate med Tore?

– Så raskt som mulig, svarer Bendiksen.

– Men hva dersom Reginiussen ikke vedkjenner seg noen muntlig avtale - og ikke signerer en ny kontrakt, hva vil dere gjøre med det?

– Da vil vi melde det til styret i klubben. Og så får styret ta endelig stilling til hvordan man skal forholde seg til en slikt brudd. Det er trist at det skal være slik at avtaler brytes, sier Tom Bendiksen.

Ingen avtale

Tore Reginiussen på sin side har hevdet at partene skulle snakke sammen nå i høst - og at det man hadde et møte om i sommer ikke var forpliktende.

23-åringen fra Alta fastholder overfor NRK nå i dag at han mener han ikke har noen bindende avtale med TIL. Men vil ikke gi noen uttalelser om saken.

I løpet av kort tid vil ha bli innkalt til et møte med sportsdirektør Morten Kræmer.