NRK Meny
Normal

– Fuller vil gjøre oss mer atletisk

Se skrytevideo av Storms mye amerikaner.

Webb og Fuller

Storm-trener Kenneth Webb var fortvilet mot Gimle søndag. Men tror Reggie Fuller (innfelt) er en spiller som kan løfte Storm utover vinteren.

Sent søndag kveld signerte Tromsø Storm kontrakt med to meter lange Reggie Fuller (28), som har spilt profesjonell basket både i Tyskland og Luxembourg de siste årene.

– Fuller vil gjøre oss mer atletisk. Det er en spiller som kan skape sine egne skudd. Og gjøre livet lettere for oss alle, sier Tromsø Storm-trener Kenneth Webb.

  • Se skrytevideo av Fuller her fra 2014 (ekstern lenke fra Youtube):

På plass onsdag?

Webb sov ikke mange timene etter stortapet for Gimle søndag kveld.

– Vi spilte en forferdelig 2. omgang. Men først og fremst brukte jeg tida etter kampen på å få kontrakten med Fuller i boks. Og få satt i gang alt det andre papirarbeidet som må på plass før han kan spille for oss, sier Webb.

Han håper å ha klubbens nye amerikaner på plass i Tromsø allerede på onsdag.

– Men om han ikke kommer før torsdag, er han likevel aktuell for søndagens hjemmekamp mot Ammerud, forteller Kenneth Webb.

Vinnertype

Webb føler seg trygg på at klubben nå får på plass en spiller som vil løfte laget.

– Reggie er en vinnertype. Han har vunnet titler i både Luxembourg og i Tyskland. Han fulgte vår kamp mot Gimle via nettet. Og mener den basketballen vi spiller her i Norge ligner på den de spiller i Luxembourg, sier Webb, som snakket med Fuller etter tapet for Gimle.

– Han befinner seg nå i Tampa i Florida. Og trener der. Men er klar til å reise til Norge så fort vi får bestilt flybilletter. Vi jobber med saken, sier Kenneth Webb.

Created by InfoDispatcher

Her er et klipp fra Storm-kollapsen i 3. periode mot Gimle søndag kveld.