NRK Meny
Normal

– Ennå ikke ett lag som har spilt oss av banen

TIL-trener Steinar Nilsen var positiv etter poengdelingen mot Odd.

Steinar Nilsen

Tromsøs trener Steinar Nilsen i kampen Tromsø IL- Odd på Alfheim Stadion mandag ettermiddag

Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Gutan spilte 2-2 mot Odd mandag ettermiddag. Tromsø var i ledelsen to ganger, men klarte heller ikke denne gang å ta alle tre poengene på Alfheim. Dermed er TIL fortsatt det eneste laget i eliteserien uten seier på hjemmebane denne sesongen.

Men Tromsøs trener Steinar Nilsen ser konturene av noe bra.

– Fortsetter vi å spille god fotball og tro på eget spill, så kommer seierne etterhvert. Nå har vi spilt 10 kamper, og det er ennå ikke et lag som har spilt oss av banen. Vi har mulighet til å slå alle de 10 lagene i returkampene, sier Steinar Nilsen til NRK.

Etter 5-4 tapet for Vålerenga i forrige hjemmekamp kalte Nilsen spillerne for «hodeløse høns».

Idag roste Nilsen spillerne etter kampen.

– Masse ros til spillerne for innsatsen som legges ned i dag. Vi har fem endringer i laget som vi gjør fra forrige kamp. Måten vi fremstår på, og tryggheten de nye spillerne viser, og ikke minst resten av laget, er veldig bra, sier Nilsen.

Resten av interjuvet med TIL-trener kan du se her:

Intervju etter at TIL spilte mot ODD 2-2.

TIL-trener Steinar Nilsen etter 2-2 hjemme mot Odd. Foto: Jørn Inge Johansen

Enig med sjefen

Remi Johansen, som scoret 1-0 målet i kampen, hadde langt på vei samme mening etter kampen som sin trener. Også han kan se forbedringer i dette Tromsø-laget.

– Jeg tror folk som ser oss, og ser litt helheten av kampen ser nå at vi er litt mer på vei mot noe enn tidligere. Vi har tatt steg hele veien, men det her var først og fremst mer solid defensivt, sier Remi Johansen til NRK.

Se hele interjuvet med midtbanespilleren her:

Intervju

Remi Johansen etter 2-2 hjemme mot Odd. Foto: Jørn Inge Johansen

PS: Remi Johansen må stå over bortekampen mot Rosenborg 31. mai etter han pådro seg sitt 3. gule kort for sesongen. Samtidig får Tromsø tilbake Kent-Are Antonsen fra karantene til oppgjøret på Lerkendal.