1 - 3 seier mot Hønefoss

TIL fikk sin tredje strake seier i dag da de slo Hønefoss på bortebane, og har dermed ni av ni mulige poeng.

Zdenek Ondrasek

Zdenek Ondrasek ordet straffespark og mål til Tromsølaget. Bildet er fra en tidligere kamp.

TIL startet ut med nøyaktig det samme laget som de gjorde mot Alta IF i forrige uke, og startet hardt ut på bortebanen.

Se resultatservice her

Allerede etter atten minutter satte Jonas Johansen inn det første målet for Tromsølaget, på retur fra Hønefosskeeper Jarosinski.

30 minutter ut i første omgang kommer Hønefoss tilbake, Roope Riski setter ballen bak TIL's keeper Benny Lekström.

Bare to minutter etter blir Zdenek Ondrasek felt ved mål, straffen setter Thomas Kind Bendiksen inn. Det står dermed 1 - 2 til TIL til pause.

I andre omgang tar det knappe seks minutter før Zdenek Ondrasek setter inn ballen bak Hønefosskeeper Jarosinski. Kampen ender dermed 1 - 3 til TIL, som nå har tatt ni av ni mulige poeng.