- TIL leder kampen om Vardø-talent

Tromsø skal angivelig være førstevalget dersom Stefan Johansen forlater Bodø.

Stefan Johansen

Bodø/Glimt-spiller Stefan Johansen fra Vardø står fritt til å signere for andre klubber. Han gir nå uttrykk for at Tromsø er førstevalget skulle han forlate Bodø.

Foto: Bodø/Glimt

Denne sesongen har kanspilleren fra Vardø tidvis vist hvorfor han er ansett som et av landsdelens største talenter. I tillegg til gode opptredener i Bodø/Glimt-trøya har han også vært fast inventar på det norske G-19 landslaget.

Nå har 19-åringen mindre enn et halvt år igjen av kontrakten med Bodø/Glimt og kan derfor fritt skrive kontrakt med andre klubber.

Ifølge Nordlys er det nå flere klubber som nå ønsker kantspillerens tjenester. Blant disse er Ålesund, Fredrikstad og Tromsø.

Vil ikke bekrefte kontraktstilbud

Bodø/Glimt har også et sterkt ønske om å beholde spilleren og har tilbudt han ny kontrakt. Nordys mener å vite at også Tromsø skal ha gitt Johansen et konkret tilbud, uten at spilleren selv vil bekrefte det.

– Det er riktig at det er flere som er intressert. Det er Glimt, TIL og noen andre klubber, sier Stefan Johansen til Nordlys.

– Jeg har pratet mest med TIL

Johansen ble hentet til Glimt fra Vardø allerede som 14-åring. Nå kan mye tyde på at den neste klubbdrakta han ikler seg blir TILs rød- og hvitstripede.

På spørsmål om han har noe førstevalg blant de intresserte klubbene, dersom han bestemmer seg for å forlate Glimt, svarer 19-åringen følgende:

– Slik det ser ut nå så, la meg si det slik: Jeg har pratet mest med TIL, sier Stafn Johansen til Nordlys.