NRK Meny

Voldsepisoder på byen i natt

En kvinne besvimte, og ble kjørt til sykehus med ambulanse etter å ha blitt slått i hodet med en flaske i Skien. Kvinna fikk et kutt i tinningen, og dama som slo kom seg vekk fra stedet. Utenfor utestedet Park i Porsgrunn ble flere personer bortvist for å ha laget bråk, og en 18-åring fra Skien ble arrestert etter å ha slått til en annen mann i ansiktet så han begynte å blø.

 • Havnet på jordet

  To personer fikk førerkortet sitt beslaglagt etter å ha kjørt ut på et jorde i Porsgrunn. Personene hadde tidligere på kvelden fått tilsnakk etter å ha sladdet i Porsgrunn sentrum.

 • Kjørte i påvirka tilstand

  En mann i tenåra fikk førerkortet sitt beslaglagt etter å ha kjørt i påvirka tilstand ved Buer i Skien, melder politiet. Mannen ble tatt med for blodprøve.

 • Kjørte i fylla

  En mann i 20-åra ble stoppet for kjøring i påvirka tilstand ved Eidsbygda i Nome, melder politiet. Mannen ble fratatt førerkortet og ble tatt med for blodprøve.

 • Slått ned

  En mann fikk et kutt over venstre øye etter å ha blitt slått ned i Storgata på Notodden i natt. Politiet har ikke pågrepet noen, og vil etterforske saken.