NRK Meny
Normal

Vogntog veltet

Et vogntog har veltet på riksveg 36 mellom skien og Melum.

Trailervelt
Foto: Egil Mollestad / NRK

Politiet er på vei til stedet.

Trafikkoordinator hos politiet, Dag Thomassen, ber bilistene la være å kjøre bil onsdag ettermiddag og kveld hvis de kan.

Les: - La bilen stå

Fullstendig kaos

Det er store problemer på veiene i Telemark nå. Trafikken mot Porsgrunn står nesten bom stille ved Hallevannet utenfor Larvik. Politiet opplyser om kaos med biler på kryss og tvers flere steder.

Les: Fullstendig snøkaos på Østlandet

Se video: Kaos på veiene

Video nsps_upload_2008_10_29_11_51_3_451.jpg

Det er også skjedd et trafikkuhell ved Hallevannet på E18. Politiet er på vei til stedet, og omfanget av ulykken er foreløpig ukjent.

Mellom Bø og Lunde ved avkjøringa til Suvdal er riksvei 59 stengt på grunn av bilberging. På riksveg 353 mellom Herre og Vold er det redusert fremkommelighet.

Veien fra Drangedal over til Lunde er ikke brøytet, og veldig vanskelig kjøreforhold, opplyser en bilfører til NRK.

 • Hald avstand til straumleidningar

  Straumleidningar som heng lågt på grunn av islast eller som ligg på bakken kan framleis vera straumførande. Thor Bjørn Omnes i Skagerak Energi seier at desse kablane er livsfarlege. Han ber folk om å halde avstand og å melde ifrå til straumselskapet på telefon 35 51 89 91 ved slike observasjonar.

 • Stordalen gir barna 25 milliarder

  En av landets største familieformuer ble overført til barna i går. Petter Stordalens formue på 25,1 milliarder kroner er nå i hendene til barna Emilie (25), Henrik (23) og Jakob A. Stordalen (20). Det skriver VG.

  Laster Instagram-innhold
 • Bratsbergbanen fremdeles stengt

  Arbeidet med å utbedre feil på kjøreledningen på Bratsbergbanen er mer omfattende og tidkrevende enn Bane NOR trodde. Arbeidet fortsetter gjennom helgen. Målet er nå å gjenåpne banen mandag morgen.