NRK Meny
Normal

Vogntog på tvers

SELJORD (NRK): Glatte veier rundt om i Telemark skapte problemer for trafikken flere steder i Telemark i morgentimene. Mellom Bø og Seljord veltet et vogntog og havnet på tvers i veien.

Vogntog på tvers i Seljord

VELTET: Et vogntog velta på rv36 fem kilometer ifra Seljord. Både autovernet og strømstolpen ble ødelagt i ulykken.

Foto: Robert Hansen / NRK

Glatte veier flere steder i fylket førte til at flere biler og vogntog hadde problemer i dag morges. På riksvei 36 i Seljord havnet et vogntog på tvers av veien etter å ha mistet kontrollen og veltet.

– Det kom også en bil bak som måtte kjøre ut av vegen for å ikke krasje i vogntoget, forteller operasjonsleder i politiet, Ole Kamben.

Heldigvis slapp både lastebilsjåføren og bilføreren unna det hele med lettere skader, forteller Kamben.

Rv36 kommer til å være stengt en god stund utover ettermiddagen tror Kamben.

– Det er ikke bare og bare å få bort rydda bort det her. Vogntoget fraktet søppel, så det er en del søppel å rydde opp også.

Søppel på rv36

Mye av søppelet vogntoget fraktet fløt utover veien etter veltet.

Foto: Robert Hansen / NRK

På grunn av litt regn i nattetimene var det spesielt glatt på rv36 mellom Bø og Seljord i dag. Men også andre steder i fylket skapte føre problemer.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

 • Veldig glatt

  Politiet har fått meldinger om at det skal være svært glatt på flere sideveier. Flere melder om mindre trafikkuhell og om kjøretøy som står fast.

  Glatte veier
  Foto: Anne Cathrine Syversen / NRK
 • Kjørt til sjekk etter ulykke

  To kvinner i slutten av tenåra har blir kjørt til sykehuset for en sjekk etter en ulykke ved Voldskrysset i Skien, melder politiet. Personbilen kjørte av vegen og inn i en lyktestolpe.

 • Advarer mot tilbud

  Ikke alle Black Friday-tilbudene denne uka er så gode som de ser ut til å være. Nå advarer Forbrukerrådet folk mot å bli lurt. – Sjekk på nettet for å finne riktig førpris før du slår til, sier Pia Cecilie Høst i Forbrukerrådet.