NRK Meny
Normal

Vogntog på tvers

SELJORD (NRK): Glatte veier rundt om i Telemark skapte problemer for trafikken flere steder i Telemark i morgentimene. Mellom Bø og Seljord veltet et vogntog og havnet på tvers i veien.

Vogntog på tvers i Seljord

VELTET: Et vogntog velta på rv36 fem kilometer ifra Seljord. Både autovernet og strømstolpen ble ødelagt i ulykken.

Foto: Robert Hansen / NRK

Glatte veier flere steder i fylket førte til at flere biler og vogntog hadde problemer i dag morges. På riksvei 36 i Seljord havnet et vogntog på tvers av veien etter å ha mistet kontrollen og veltet.

– Det kom også en bil bak som måtte kjøre ut av vegen for å ikke krasje i vogntoget, forteller operasjonsleder i politiet, Ole Kamben.

Heldigvis slapp både lastebilsjåføren og bilføreren unna det hele med lettere skader, forteller Kamben.

Rv36 kommer til å være stengt en god stund utover ettermiddagen tror Kamben.

– Det er ikke bare og bare å få bort rydda bort det her. Vogntoget fraktet søppel, så det er en del søppel å rydde opp også.

Søppel på rv36

Mye av søppelet vogntoget fraktet fløt utover veien etter veltet.

Foto: Robert Hansen / NRK

På grunn av litt regn i nattetimene var det spesielt glatt på rv36 mellom Bø og Seljord i dag. Men også andre steder i fylket skapte føre problemer.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

 • Se fredagens sending fra Østafjells

  Siste nytt fra NRK Østafjells fredag 19. januar 2018, klokken 18.55.
 • Ett skritt nærmere datasenter

  Rådmann Ole Magnus Stensrud i Skien har godkjent arbeidet med reguleringsplan for et nytt datasenter nord for Skien. Nå sendes det videre til Teknisk Hovedutvalg, som vil behandle det i sitt første møte 30. januar.

 • To personar til helsesjekk

  To personar er sendt til helsesjekk etter ein kollisjon i Gransherad i ettermiddag. Det var ein buss og ein personbil som kolliderte på fylkesveg 37. Ifylgje politiet skjedde kollisjonen då personbilen braut vikeplikta.

 • OBS-varsel om nytt snøkaos lørdag

  Meteorologen kommer med OBS-varsel og melder om mer snø i Telemark i morgen, lørdag. Det kan by på utfordringer for trafikantene. Skagerak Energi har ekstra mannskaper i beredskap dersom snøen skulle føre til problemer for strømnettet.

  Laster Twitter-innhold