NRK Meny
Normal

Vogntog på tvers

SELJORD (NRK): Glatte veier rundt om i Telemark skapte problemer for trafikken flere steder i Telemark i morgentimene. Mellom Bø og Seljord veltet et vogntog og havnet på tvers i veien.

Vogntog på tvers i Seljord

VELTET: Et vogntog velta på rv36 fem kilometer ifra Seljord. Både autovernet og strømstolpen ble ødelagt i ulykken.

Foto: Robert Hansen / NRK

Glatte veier flere steder i fylket førte til at flere biler og vogntog hadde problemer i dag morges. På riksvei 36 i Seljord havnet et vogntog på tvers av veien etter å ha mistet kontrollen og veltet.

– Det kom også en bil bak som måtte kjøre ut av vegen for å ikke krasje i vogntoget, forteller operasjonsleder i politiet, Ole Kamben.

Heldigvis slapp både lastebilsjåføren og bilføreren unna det hele med lettere skader, forteller Kamben.

Rv36 kommer til å være stengt en god stund utover ettermiddagen tror Kamben.

– Det er ikke bare og bare å få bort rydda bort det her. Vogntoget fraktet søppel, så det er en del søppel å rydde opp også.

Søppel på rv36

Mye av søppelet vogntoget fraktet fløt utover veien etter veltet.

Foto: Robert Hansen / NRK

På grunn av litt regn i nattetimene var det spesielt glatt på rv36 mellom Bø og Seljord i dag. Men også andre steder i fylket skapte føre problemer.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

 • Ingen varsel etter #metoo

  Høgskulen i Sørøst-Norge har ikkje fått inn varsel om seksuell trakassering etter #metoo-kampanjen. Det seier personal- og organisasjonsdirektør Elisabeth Borhaug til NRK. Skulen har informert dei tilsette om varslingsrutinane som finst.

 • Politiet ber om tips

  Ein grå VW Caravelle vart robba og skadd da den stod parkert ved avkøyringa til Langangen ved E18 i Porsgrunn. Fleire ruter er knuste og eit par ski er stolne. Politiet ber om tips.

 • Kveldens nyheter fra NRK Østafjells

  Østafjells 18:50
 • E18 stengt i Kragerø

  E18 er stengt sør for Tangenkrysset i Kragerø. Ein bil har velta, og bergingsetatane arbeider no med å rydde vegen. I fylgje helsepersonell på staden er ikkje sjåføren alvorleg skadd.