NRK Meny

Vil stoppe passasjeravgift

Innføring av passasjeravgift på Torp flyplass må stoppes. Det sier NHO-direktør Nikolai Boye i Telemark. Boye mener avgiften kan true rutetilbudet, noe NHO ikke aksepterer. Dersom Torp reduserer tilbudet eller legges ned, mener Boye dette vil skape vansker for industrien, og at arbeidsplasser kan forsvinne. Boye ber stortingsrepresentantene øve press for å stoppe at avgiften innføres 1. april.

 • 244 uten strøm

  Det er nå 244 kunder uten strøm i Skagerak Nett sitt område i Telemark og Vestfold. 164 av kundene uten strøm er i Sandefjord. I Skien, Porsgrunn og Bamble er nå bare seks kunder uten strøm.

 • Lenger distriktssendinger på TV

  NRK forlenger distriktsendingene på TV. Fra og med førstkommende mandag blir sendingen før Dagsrevyen justert opp fra fem til ti minutter. Sendingen før Kveldsnytt består og den totale sendetiden er da tilbake på samme nivå som før omleggingen.

  Nytt selvkjørstudio på tv
  Foto: Petter Melsom / NRK
 • Framleis folk utan straum

  Onsdag morgon var 59 kundar fordelt på fire utan straum i Skagerak Nett sitt område i Telemark og Vestfold. Det er flest kundar utan straum i Larvik og Lardal. I Skien og Porsgrunn er fem kundar utan straum.

 • Siste runde med nedbør

  Laster Twitter-innhold