NRK Meny
Normal

Vil prioritere ungdommen

Fylkesrådmannen foreslår å styrke videregående opplæring og fylkesveger i 2017.

Evy-Anni Evensen.

VIL STYRKE OPPLÆRING: Fylkesrådmann Evy-Annie Evensen vil styrke videregående opplæring i 2017.

Foto: Lorentz Berg / NRK

I fylkesrådmannens budsjett for 2017-2020 er det en tydelig prioritering av videregående opplæring og økte ressurser på elever og lærlinger i fylket.

Det kommer frem av en pressemelding fra Fylkesrådmannen.

– I dette budsjettet er det gjort store omprioriteringer og det er lagt opp til en mer effektiv ressursbruk og digitalisering på mange områder. Det skal bidra til at vi får et bedre økonomisk handlingsrom i budsjettperioden, sier fylkesrådmann Evy-Anni Evensen.

Fylkesrådmannens budsjettforslag for 2017 er på totalt 3,4 milliarder kroner.

 • Ingen mistenkte i saken

  Politiet jobber fortsatt med å finne gjerningspersonene bak ransforsøket på urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag. Politiet opplyser til NRK at de ikke har pågrepet noen for forholdet, og har heller ingen mistenkte så langt.

 • Bilskiltet stjålet i Oslo i natt

  Bilskiltet på fluktbilen som ble brukt, etter at to menn forsøkte å slå inn døra med en øks hos Urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag, ble stjålet i Oslo i natt. Det melder Varden. Det er fortatt ingen som er siktet for forholdet.

 • Tyver knuste vindu og stjal sølvtøy

  Politiet melder om et innbrudd i Skien. Tyvene knuste et vindu og tok seg inn i boligen. Innbruddet skjedde i Gregorius Dagssons gate.

  Laster Twitter-innhold
 • Tre biler har kollidert i Vinje

  Åtte personer skal være involvert etter at tre biler kolliderte i Vinje sentrum. Ingen av personene involvert har fått alvorlige skader, melder politiet. Bilene har fått større materiell skade.