NRK Meny

Vil ikkje utvide elevtalet

Tidlegare fylkesordførar Gunn Marit Helgesen går sterkt imot å utvide elevtal og kostnadsramma for nye Skien vidaregåande skule. Ho la på vegne av Høgre, Frp, Senterpartiet og Venstre fram eit forslag om å seie nei i fylkesutvalet i føremiddag. Fleirtalet, Arbeiderpartiet, Krf, SV og Rødt vil og halde fast på kostnadsramma på 618 milionar kroner, men vil utsette spørsmåla om elevtal og tilleggsfunksjonar til fylkestinget i juni.

  • Hund påkjørt i Skien

    Politiet har mottatt melding om en hund som skal ha blitt påkjørt på Håvundvegen. Hunden løp videre, men skal være skadet. Politipatrulje leter nå etter hunden som skal være hvit og brunflekket med kort pels.

  • Vogntog berga på Grønliheia

    Vogntoget, som i dag har stått fast på E134 på Grønliheia, har kome seg laus. Vegen er no open i begge køyrebanar, melder Statens vegvesen.

  • Slår sammen skattekontor

    Kommunestyret i Drangedal har vedtatt å etablere en felles skatteoppkreverfunksjon for Drangedal og Kragerø. Politikerne ønsker at det skal være en kontordag i Drangedal i uka. Etableringen skjer så fort det lar seg gjøre.