NRK Meny

Vil bygge 400 hytter

Skinnarland Holding AS vil bygge 400 nye hytter på Skinnarbu, men bare hvis Tinn kommune vil bidra til bygginga av et nytt renseanlegg. Prislappen anslås i bli mellom 10 og 20 millioner kroner. Kommunalsjef Finn- Arild Bystrøm sier til TA at saken ikke er ferdig diskutert, men at kommunen ikke kan dekke alle utgifter mens utbyggerne får inntektene.

 • Kvinne til sjekk hjå legevakt

  To personar er involverte i trafikkulykka i Drangedal. Ingen er alvorleg skadd. Ei kvinne er køyrd til sjekk etter at ho fekk smerter i nakken.

 • Slo seg inn og truet med øks

  Politiet gikk til væpnet aksjon på Skotfoss i Skien etter at en mann slo seg inn i en leilighet og truet en annen person med øks. En 42 år gammel mann fra Skien er pågrepet og vil bli avhørt.

 • Overraska med gullplate på direkten

  Folkrock-bandet Byting frå Midt-Telemark vart overraska med gullplate direkte på Telemarksendinga fredag ettermiddag. Bandet får gullplate for to millionar nedlastingar av låten «Norske Rednecks».

  Gullplate til Byting
  Foto: Katrine Rohde Johannessen / NRK
 • Trafikkulykke i Drangedal

  I Voje i Drangedal har det vore ei trafikkulykke. To bilar er involverte. Skadeomfanget er foreløpig uklart. Naudetatane er på veg.