NRK Meny
Normal

VG: Mener politiet etterforsker dødsfall

Politi etterforsker det som kan være et mistenkelig dødsfall i Skien sentrum. Politiet opplyser at de etterforsker en straffbar handling, men vil ikke kommentere hva det dreier seg om.

Politi etterforsker i Skien sentrum

Krimteknikere fra politiet etterforsket boligen i Skien sentrum i løpet av hele mandag. Politiet bekrefter at de etterforsker en straffbar handling, men vil foreløpig ikke si hva det dreier seg om.

Foto: Theo Aasland Valen

I løpet av hele mandagen, har et titalls krimteknikere fra politiet undersøkt leiligheten i Skien sentrum, mens andre politifolk har holdt vakt utenfor.

Politiadvokat Guro Siljan ved Telemark politidistrikt, sier til NRK at hun ikke vil svare på spørsmål om saken nå, men kanskje kan si mer i løpet av tirsdag formiddag.

Varden skriver at det var mye bråk i leiligheten lørdag kveld. Naboer forteller at de så en mor og hennes barn rømte fra stedet på kvelden.

Ifølge VG dreier etterforskningen seg om et mistenkelig dødsfall. De skriver at naboer hørte bråk fra en mann som ville inn og ha noe som tilhørte han.

Flere av naboene sier de frykter at det dreier seg om en drapssak.

 • Kritisk til å dele celle

  Ingeborg Kivle i Telemark fengsels- og friomsorgsforbund er kritisk til ordninga med fleire fangar på same celle. Det er fengselsstyresmaktene som seier at enkelte må dele celle i ein periode. Kivle meiner at ei ordning svekker tryggleiken.

  Ingeborg Kivle
  Foto: Anna Lognvik / NRK
 • Trafikkulukke i Bø

  Ein person er lettare skadd etter ei utforkøyring på Folkestadvegen i Bø. Fylkesveg 152 er delvis stengd på ulukkesstaden.

 • Mykje snø – liten flaumfare

  Sjølv om det er 20 prosent meir snø enn normalt rundt Tinnsjøen og Møsvatn, er det liten fare for flaum til våren. Det seier direktør i Øst-Telemarkens Brukseierforening, Nikolai Østhus. Flaumfaren aukar dersom det kjem mykje nedbør når snøen smeltar.

 • Fem vil ha rådmann-jobb

  Sæhænd Bazmi-Rasekh (28), Arve Semb Christophersen (57) og Ragnar Sundklakk (56) er tre av søkerne til stillingen som prosjektleder i den nye fylkeskommunen, senere fylkesrådmann i Vestfold og Telemark fylkeskommune. To navn er unntatt offentlighet, melder fylkeskommunen på nettsidene sine.