NRK Meny
Normal

Oi, hva har skjedd her?

Dette synet møtte morgentrafikken i Porsgrunn i dag tidlig.

Søppel i veibanen i Porsgrunn

Flasker, bokser og glass fligger strødd utover i veibanen på riksvei 36 i Porsgrunn sentrum torsdag morgen.

Foto: Fredrik Laland Ekeli / NRK

Flere trafikanter melder om at det ligger enorme mengder med søppel i den ene veibanen på riksvei 36 i Porsgrunn torsdag morgen.

– En lastebil har mistet mange flasker og glass, og dette ligger strødd utover i veibanen, forteller Kjersti Hovemoen, vaktoperatør ved Vegmeldingssentralen i Porsgrunn.

Det var lange køer som følge av søppelet, som stengte den ene veibanen. Rundt klokken 09.30 var vegen ryddet.

Statens vegvesen har sendt ut folk for å rydde opp i søppelet. Trafikken kan passere ved å kjøre i den ene feltet, opplyser Vegmeldingsentralen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

 • Vogntog sklidd av vegen på E134

  Eit vogntog har i natt sklidd av vegen på E134 ved Hjartsjåvatn i Hjartdal. Det vil ta noko tid i forbindelse med berging av denne, melder politiet. Det blir lysregulering på staden.

 • Kjørte ut sør for Valebø

  En bil er kjørt i grøfta like sør for Valebø. Det gikk bra med sjåføren, som forteller at det var glatt og at han skled rett i grøfta. Bergingsbil er på vei til stedet.

  Bil i grøfta
  Foto: Lars Tore Endresen / NRK
 • Skuffa over leiing i KrF

  Fylkesvaraordførar, Hans Edvard Askjer i KrF, er skuffa over den sentrale leiinga i partiet som har sagt nei til å gjere om på regionreforma. Han oppmodar partileiinga om å stille stortingsgruppa fritt, slik at dei som vil får høve til å røyste mot reforma.

  Hans Edvard Askjer
  Foto: Anne Lognvik / NRK