NRK Meny
Normal

Oi, hva har skjedd her?

Dette synet møtte morgentrafikken i Porsgrunn i dag tidlig.

Søppel i veibanen i Porsgrunn

Flasker, bokser og glass fligger strødd utover i veibanen på riksvei 36 i Porsgrunn sentrum torsdag morgen.

Foto: Fredrik Laland Ekeli / NRK

Flere trafikanter melder om at det ligger enorme mengder med søppel i den ene veibanen på riksvei 36 i Porsgrunn torsdag morgen.

– En lastebil har mistet mange flasker og glass, og dette ligger strødd utover i veibanen, forteller Kjersti Hovemoen, vaktoperatør ved Vegmeldingssentralen i Porsgrunn.

Det var lange køer som følge av søppelet, som stengte den ene veibanen. Rundt klokken 09.30 var vegen ryddet.

Statens vegvesen har sendt ut folk for å rydde opp i søppelet. Trafikken kan passere ved å kjøre i den ene feltet, opplyser Vegmeldingsentralen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

 • Disse navnene topper i Telemark

  Jonas og Nora var de to mest populære navnene i 2017 i Telemark. I landet forøvrig er det Sofie og Jakob som troner på toppen av navnestatistikken viser tall fra Statistisk Sentralbyrå.

 • Dømt for vald og bortføring

  Ein mann i 40-åra frå Porsgrunn er i Nedre Telemark tingrett dømt til to år fengsel for vald, bortføring og truslar. Han må òg betale 80.000 kroner i erstatning. Tiltalte skal ha mishandla ein annan mann og låst han inne i eit bustadhus.

 • Uvisst for OL-søknad

  Torsdag avgjør styret i Norges idrettsforbund om Telemark kan gå vidare med planane om eit vinter-OL i telemark i 2026. Prosjektleiar for OL-planane Geir Berge Nordtveit seier at utfallet av møtet er uvisst.

  Geir Berge Nordtveit
  Foto: Berit Heggholmen / NRK
 • Mista retten til å køyre bil

  Ein polsk mann er i Nedre Telemark tingrett dømt til fengsel i 18 dagar for å ha køyrd bil medan han var påverka av narkotika. Mannen mistar òg retten til å køyre bil i Noreg for alltid.