NRK Meny
Normal

Oi, hva har skjedd her?

Dette synet møtte morgentrafikken i Porsgrunn i dag tidlig.

Søppel i veibanen i Porsgrunn

Flasker, bokser og glass fligger strødd utover i veibanen på riksvei 36 i Porsgrunn sentrum torsdag morgen.

Foto: Fredrik Laland Ekeli / NRK

Flere trafikanter melder om at det ligger enorme mengder med søppel i den ene veibanen på riksvei 36 i Porsgrunn torsdag morgen.

– En lastebil har mistet mange flasker og glass, og dette ligger strødd utover i veibanen, forteller Kjersti Hovemoen, vaktoperatør ved Vegmeldingssentralen i Porsgrunn.

Det var lange køer som følge av søppelet, som stengte den ene veibanen. Rundt klokken 09.30 var vegen ryddet.

Statens vegvesen har sendt ut folk for å rydde opp i søppelet. Trafikken kan passere ved å kjøre i den ene feltet, opplyser Vegmeldingsentralen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

 • Bil havnet på taket

  En mann er kjørt til sykehus etter at en bil havnet på taket på Kjørbek i Skien. Det er fortsatt uklart hva som er årsaken til ulykken.

 • En time ekstra kjøring

  E18 er stengt ved Gjerdemyra utenfor Kragerø i sørgående retning. Omkjøring skjer via Drangedal og Treungen. For reisende mellom Kragerø og Kristiansand gir det over en times lengre reisetid.

  Gjerdemyra
  Foto: Astrid Wåsjø Simonsen
 • En seier på fire kamper

  I eliteserien i bordtennis for kvinner vant Notodden mot Vikåsen, mens det ble tap for Bodø, og B-72. Notodden spilte uavgjort mot Drammen. Dermed tok laget med seg tre poeng fra helgens kamper som ble spilt på Notodden.

 • Golfbane under vann

  Golfbanen på Gumøy i Kragerø står under vann. – Banen var i utmerket stand helt til regnet kom, så jeg tror dette skal gå bra, sier styreleder i Gumøy golf AS Jarl Wist. Det anslås at omkring 20 mål ligger under vann.

  Gumøy golfbane
  Foto: Roy Isnes