NRK Meny

Vegvesenet: Tett lukene

Vi er for dårlige til å holde liten avstand når vi står i kø, mener Statens vegvesen. – Hadde alle kjørt nærmere bilen foran, kunne forsinkelsen blitt halvert, sier sjefingeniør i Statens vegvesen, Kristian Wærsted.

Vi er for dårlige til å holde liten avstand når vi står i kø, mener Statens vegvesen. Kunne kommet mye raskere fram hvis vi tettet lukene.
 • Her kan du se Østafjells:

  Østafjells 18:50
 • Kan ta tid

  Det kan ta tid å reparere synkehullet i Skien. Oppsynsmann Finn Bjørn Lunde i Skien sier det er brudd på en hovedvannledning. – Vi må finne lekkasjen før vi kan få tettet den. Hullet er to meter i diameter og en meter dypt.

  Synkehull i Skien
  Foto: Lorentz Berg / NRK
 • Synkehull

  Det er et stort hull i veibanen ved Blekebakkvegen i Skien. Politiet melder at kommunens ingeniørvakt er varslet om synkehullet. De har sendt en patrulje til stedet for å hindre at noen skader seg.

 • Imingfjell brøytes ikke

  Det blir ikke brøyting på Imingfjell i dag, melder Statens vegvesen. Reinflokken på 1000 dyr er fremdeles øst for fylkesveien. Rolf-Helge Grønås i Vegvesenet sier de følger bevegelsene til flokken. De vil begynne og brøyte så snart det er en endring.