NRK Meny
Normal

Sjefredaktør: – Avisa må ut!

Problemer med distribusjonen, og abonnenter som ringte og lurte på hvor avisen ble av, fikk sjefredaktøren til å gjøre jobben selv.

Tom Erik Thorsen sitt bagasjerom

Slik så bagasjerommet til Varden-redaktør Tom Erik Thorsen ut på lørdag.

Foto: Tom Erik Thorsen

– Avisa må ut, så enkelt er det, sier sjefredaktør i Varden, Tom Erik Thorsen.

Lørdag formiddag puttet han flere avisbunker i bagasjerommet på bilen, og ble avisbud for en dag.

Tom Erik Thorsen

Varden-redaktør Tom Erik Thorsen ble avisbud for en dag på lørdag.

Foto: Privat

– Når noen ikke får avisene sine, er det viktig at vi gjør så godt vi kan for å sørge for at avisen til slutt kommer fram, sier Thorsen.

Ble godt mottatt

Han forteller at abonnentene som opplevde tomme postkasser lørdag morgen, tok han godt imot på sin avisbudrunde.

– Jeg møtte veldig mange hyggelige folk, som satte stor pris på at avisen omsider kom fram, sier Thorsen.

Han understreker at det er stor forståelse blant abonnentene om at ting kan gå galt i distribusjonen av avisa av og til, men at de til syvende og sist forventer at avisen kommer.

Vil gjøre det samme igjen

Thorsen forteller at det har vært problemer med distribusjonen hele uken, men han håper at det etter hvert går som normalt.

– Jeg har enorm respekt for alle avisbudene over hele fylket. Av og til går ikke ting som det skal, men jeg håper og tror det går etter planen igjen om ikke lenge.

Han sier videre at om en liknende situasjon oppstår i fremtiden, vil han ikke nøle med å levere avisene selv en gang til.

– Man kan ikke være redd for å ta i et tak i denne bransjen, og vi må gjøre alt for at folk skal få avisen sin, avslutter Thorsen.

 • Nedbør i vente

  Det blir nedbør i Sør-Noreg denne veka.

  Laster Twitter-innhold
 • Magnus Krog tilbake etter sykdom

  Magnus Krog er tilbake i kombinerttroppen til verdenscuprennene i østerrikske Ramsau. Krog har vært ute etter en periode med sykdom. I første omgang reiser han til Østerrike som reserve, skriver NTB.

  Magnus Krog
  Foto: NRK
 • UP holder storkontroll denne uken

  Utrykningspolitiet og politidistriktene vil denne uken ha en spesiell kontrollinnsats for å forebygge og avdekke ruspåvirket kjøring. Storkontrollen skal bidra til reduksjon av antallet drepte og hardt skadde på norske veier.

 • Ingen alvorlige skadd etter brann

  To personer er kjørt til sykehus etter en husbrann i Åslia på Åfoss. Personene har mulig gått i seg røyk. Politiet opplyser at det ikke er alvorlige skader. Brannen skal ha startet på kjøkkenet, den er slukket og nødetatene har forlatt stedet.