NRK Meny
Normal

Vant på bortebane

Odd-seier legger press på Rosenborg i gullkampen.

Eliteserien i fotball 2016.

Odd vant 1–0 over Vålerenga på Ullevaal.

Foto: S¯rb¯, Krister, Sørbø, Krister / NTB scanpix

Etter en tett og jevn kamp, som kunne gått begge veier, vant Odd over Vålerenga på Ullevaal stadion. Søndagens seier gjør at laget fra Skien bare ligger tre poeng bak Rosenborg på tabellen. Det betyr at gullkampen lever i beste velgående, etter at trønderne bare klarte 0–0 mot Bodø/Glimt lørdag.

Kampens eneste mål kom etter 41 minutter. Rafik Zekhnini scoret Odd opp i ledelsen.

– Vi gjør en ganske stor brøler som gjør at vi havner under, erkjente Vålerenga-trener Kjetil Rekdal i pauseintervjuet på TV 2 Sport.

Zekhnini blir matchvinner med sin scoring på slutten av første omgang. Odd er nå bare tre poeng bak Rosenborg på tabellen.

Les også: Senket av tabbe: – En stor brøler

 • 21 bøter

  Politiet i Telemark har hatt fartskontroll i Gransherad i dag. Resultatet ble 21 forelegg for høy fart. Høyeste hastighet ble målt til 72 kilometer i timen, i 50 sonen. En fører ble anmeldt.

  Fartskontroll
  Foto: Jan-Erik Wilthil / NRK
 • Vil kaste ut Bombemann

  Borettslaget vil kaste ut mannen som er siktet for å oppbevare store mengder farlig sprengstoff i leiligheten sin. Det bekrefter advokat Ole Revhaug, som er engasjert av borettslaget på Vallemyrene, til Varden.

 • 13 792 uføre i Telemark

  12,7 prosent av befolkningen i Telemark er uføre. Per 31. desember 2017 var det registrert 13 792 mottakere av uføretrygd i Telemark. Det er en økning på 164 personer eller 1,2 prosent i forhold til samme periode i fjor, melder TA.

 • Dømt for svindel

  En 25 år gammel mann er i Aust-Telemark tingrett dømt ett år og fem måneders ubetinget fengsel og til å betale sine ofre 1 081 441 kroner i erstatning. Mannen ble dømt for svindel, narkotikabruk og mer. Det melder TA. Mannen har anket dommen.