NRK Meny
Normal

Vant på bortebane

Odd-seier legger press på Rosenborg i gullkampen.

Eliteserien i fotball 2016.

Odd vant 1–0 over Vålerenga på Ullevaal.

Foto: S¯rb¯, Krister, Sørbø, Krister / NTB scanpix

Etter en tett og jevn kamp, som kunne gått begge veier, vant Odd over Vålerenga på Ullevaal stadion. Søndagens seier gjør at laget fra Skien bare ligger tre poeng bak Rosenborg på tabellen. Det betyr at gullkampen lever i beste velgående, etter at trønderne bare klarte 0–0 mot Bodø/Glimt lørdag.

Kampens eneste mål kom etter 41 minutter. Rafik Zekhnini scoret Odd opp i ledelsen.

– Vi gjør en ganske stor brøler som gjør at vi havner under, erkjente Vålerenga-trener Kjetil Rekdal i pauseintervjuet på TV 2 Sport.

Zekhnini blir matchvinner med sin scoring på slutten av første omgang. Odd er nå bare tre poeng bak Rosenborg på tabellen.

Les også: Senket av tabbe: – En stor brøler

 • Vil flytte trafikken inn til Skien

  Nye leilighetsbygninger mot vannet og flytting av hovedtrafikken inn til byen, er grep som kan gjøre Skien mer attraktiv, sier administrerende direktør Petter Falkgård Andersen i R8 Group. Nå ser de blant annet på mulighetene for å fjerne EPA-brua.

  Petter Falkgård Andersen
  Foto: Katrine Rohde Johannessen / NRK
 • Barnas stortingsrepresentant

  Åslaug Sem-Jacobsen (Sp) og Geir Jørgen Bekkevold (KrF) blir barnas stortingsrepresentanter. På oppdrag fra barneombudet har alle partiene pekt ut hver sin representant. De får et særlig ansvar for å se politikken med "barnebrillene" på.

  Åslaug Sem-Jacobsen på Stortinget
  Foto: Ragne Borge Lysaker
 • Omtales som villdyr

  Politiet vurderer fremdeles å avlive hunden, som fredag gikk til angrep på en 3 år gammel gutt i en barnehage i Skien. Hunden omtales av eksperter som et villdyr. Inntil videre er den på kennelen til Magne Henne. Han mener rasen ikke skulle vært her i landet.

 • Kåra til årets folkemusikar

  Folkemusikaren Anders Røine busett i Bø fekk i helga prisen " Årets Folkemusiker" på Folkelarm i Oslo, skriv Varden. I tillegg fekk Anne Hytta soloprisen for sitt hardingfelespel på hennar nye album "Strimur".