NRK Meny
Normal

Vant NM-gull i kettlebell

Vegard Seltveit Skolås fra Øyfjell vant gull i 85 kilosklassen i NM i Kettlebell. Hjemmefavoritten løftet to ganger 32 kilo da han vant gullet. Også Ingvild Moen Fonnebø og Stine Lundeberg vant gull.

Vegard Seltveit Skolås

Vegard Seltveit Skolås vant gull på hjemmebane.

Foto: Odd Arne Ravn

– Det var mange flotte prestasjoner. Ekstra gøy er det at vi fikk tre NM-gull til flinke utøvere fra Telemark, skryter Harald Rishovd.

Rishovd er primus motor for arrangementet og hele miljøet i Øyfjell. I helga ble det arrangert Norgesmesterskap i den lille bygda. Utøvere fra hele landet har deltatt.

– Det har vært helt topp. Masse publikum og stor stemning i grendehuset, sier Rishovd.

Harald Rishovd

Harald Rishovd er godt fornøyd med NM i Øyfjell.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

Tre NM-gull

Vegard Seltveit Skolås vant gull i Long Cycle i 85-kilos klassen. En øvelse der kettlebellvektene skal løftes og støtes over hodet. Vektene skal løftes opp og ned i 10 minutter. Seltveit Skolås løftet to ganger 32 kilos vekter.

Stine Lundeberg fra Lårdal vant gull i Long Cycle i klassen for jenter under 16 år. Ingvild Moen Fonnebø fra Øyfjell ble Norgesmester i Long Cycle for damer.

 • Funnet i god behold

  Den sju år gamle jenta som var savnet i Skien er funnet i god behold. Jenta blir gjenforent med foreldrene. Politiet var i ferd med å trappe opp leteaksjonen, som nå blir avblåst ifølge politiet. Jenta ble funnet av en lærer som var ute og lette.

  Laster Twitter-innhold
 • Leteaksjon etter 7 år gammel jente

  Politiet kaller inn ekstra mannskaper i letingen etter ei 7 år gammel jente på Gulset i Skien. – Jenta kom ikke hjem som avtalt. Det er mørkt og kaldt og vi tar dette på største alvor når det gjelder ei så ung jente, sier Terje Pedersen i politiet.

 • 7 år gammel jente savnet på Gulset

  Politiet leter etter ei 7 år gammel jente på Gulset i Skien. Jenta dro hjemmefra klokke 14.15. Hun har lyst hår og er iført en blå vinterjakke med små grønne, lilla og røde prikker.

 • Spredt HSN skaper trøbbel

  Høgskolen i Sørøst-Norge har støtt på problemer med universitetssøknaden fordi de er lokalisert for mange steder. Rektor Petter Aasen er overrasket over at dette blir et tema og vil rydde opp i eventuelle misforståelser. Høgskolen holder til i Telemark, Vestfold og Buskerud.