NRK Meny

Vant klasse på Landskappleiken

De unge utøverene fra Tinn Spelemannslag gjorde det meget bra på Landskappleiken i Vågå i går. Knut Boksasp Berge og Birgit Haukås vant Dans hardingfele klasse C. Heidrun Midtbøen kom på tredje plass i denne klassen. I klasse Vokal C vant Helle Luraas Lilleland. Tinndølene tok alle de tre første plassene med Astri Chatura Øverdal og Malin Røysland Skårberg på de neste plassene.

.

Knut Boksasp Berge og Birgit Haukås
Foto: Mikkel Aanderaa / NRK
 • Elg går på E18

  Det er meldt om at en elgokse går på E18 i området mellom Telemarksporten og avkjøringen mot Porsgrunn ved Moheim. Viltnemnda er varslet.

 • Bergbys-restaurant konkurs

  I dag ble det åpnet konkurs i boet til Bergbys Notodden. Av de tre gjenværende Bergbys-restaurantene har den slitt hardest. Det er ingen fare for de to restaurantene i Porsgrunn, sier daglig leder i Svai-Gruppen, Atle Dreyer Isaksen, til Varden.

 • Kvinne stanset av politiet

  En kvinnelig bilfører i 40-årene er stanset av politiet i Sauheradvegen på Notodden. Kvinnen hadde ikke førerkort, og politiet hadde mistanke at hun var påvirket. Hun er tatt med til legevakt for blodprøve og vil bli anmeldt.

 • Fratatt førerkortet etter ulykke

  En mann i 70-årene er fratatt førerkortet og anmeldt for å ikke ha overholdt vikeplikten. Mannen kjørte på rødt lys i Skien, og forårsaket en ulykke. To personer oppsøker legevakten etter ulykken.