NRK Meny

Vant klasse på Landskappleiken

De unge utøverene fra Tinn Spelemannslag gjorde det meget bra på Landskappleiken i Vågå i går. Knut Boksasp Berge og Birgit Haukås vant Dans hardingfele klasse C. Heidrun Midtbøen kom på tredje plass i denne klassen. I klasse Vokal C vant Helle Luraas Lilleland. Tinndølene tok alle de tre første plassene med Astri Chatura Øverdal og Malin Røysland Skårberg på de neste plassene.

.

Knut Boksasp Berge og Birgit Haukås
Foto: Mikkel Aanderaa / NRK
 • Tildelt Nidarosprisen

  Gisle Roksund fra Skien er tildelt Nidarosprisen for sin store innsats som allmennmedisiner. Det skriver Dagensmedisin. I begrunnelsen ble det sagt at Roksund er like allsidig som faget selv, og at han startet med samhandling før ordet var funnet opp.

  Gisle Roksund
  Foto: Stine Hansen Bakkebø
 • Kim Bøhm ansatt av Odd

  Tidligere supporterleder i Oddrane, Kim Bøhm, er ansatt av Odd. Hans oppgaver blir å bedre kjemien mellom Odd og resten av Fotball-Telemark, og jobbe i den nye Odd-butikken, det melder Varden.

 • Gode tall for Porsgrunn

  I nesten hele landet faller boligprisene, mens i Porsgrunn øker prisene parallelt med at det tar kort til og få solgt. Sist måned var det en prisøkning på 1,4 prosent. Gjennomsnittet for resten av landet viser en nedgang på 1,6 prosent melder Varden.