NRK Meny

Utpeker Håndlykken for Strømsgodset

Sportsjournalist i Drammens Tidende Ola Niemann har skrevet en kronikk der han peker ut Einar Håndlykken som et naturlig valg som daglig leder for Strømsgodset. Einar Håndlykken er smigret av utpekingen, men sier at det er uaktuelt. – Jeg er jo en "Oddær", og det er der mitt hjerte ligger, uttaler Håndlykken.

Odd-direktør Einar Håndlykken frister med grønt på menyen
Foto: Anne Cathrine Syversen / NRK
 • Elg går på E18

  Det er meldt om at en elgokse går på E18 i området mellom Telemarksporten og avkjøringen mot Porsgrunn ved Moheim. Viltnemnda er varslet.

 • Bergbys-restaurant konkurs

  I dag ble det åpnet konkurs i boet til Bergbys Notodden. Av de tre gjenværende Bergbys-restaurantene har den slitt hardest. Det er ingen fare for de to restaurantene i Porsgrunn, sier daglig leder i Svai-Gruppen, Atle Dreyer Isaksen, til Varden.

 • Kvinne stanset av politiet

  En kvinnelig bilfører i 40-årene er stanset av politiet i Sauheradvegen på Notodden. Kvinnen hadde ikke førerkort, og politiet hadde mistanke at hun var påvirket. Hun er tatt med til legevakt for blodprøve og vil bli anmeldt.

 • Fratatt førerkortet etter ulykke

  En mann i 70-årene er fratatt førerkortet og anmeldt for å ikke ha overholdt vikeplikten. Mannen kjørte på rødt lys i Skien, og forårsaket en ulykke. To personer oppsøker legevakten etter ulykken.