NRK Meny

Utesteder må stenge

Skienspolitikerne har gått enstemmig inn for å opprettholde inndragelsen av skjenkebevillinga til både Glasshjørnet og Spotlight tre uker i juni, melder Fylkesavisene. Inndragelsen av skjenkeløyvet kom etter at det ble kjent at driveren hadde tilbudt russestyrene i Grenland gratis øl i bytte mot at russen dro med seg medruss til de aktuelle utestedene. Driveren klaga på vedtaket, men klagen ble altså avslått.

 • Tobias Lauritsen til Odd

  Klokka ti presenterer Odd ballklubb ein ny spelar. Forhandlingsleiar Erik Skredtveit i Pors stadfesta til Porsgrunns Dagblad tidlegare i dag at Odd og Pors har blitt einige om ein eingongssum for Tobias Lauritsen.

 • Bratsbergbana framleis stengt

  Bratsbergbana er framleis stengt etter snøfallet. Bane NOR jobbar på spreng med å rydde tre og få opna linja. Strekninga Nordagutu–Skien er stengt, medan Hjuksebø–Notodden er open for trafikk.

  Bratsbergbana
  Foto: BANE NOR
 • Kald helg i vente

  Laster Twitter-innhold
 • Delte meiningar om Hjuksebø

  I dag skal formannskapet i Sauherad avgjera om dei vil tillate at Hjuksebø blir ein del av Notodden. Telen skriv at utfallet er heilt opent. Sauherad kjem til å tapa rundt 18 millionar kroner i inntekter frå staten dersom Hjuksebø blir skilt ut.