NRK Meny

Utdanningsforbundet mot region

Utdanningsforbundet i Telemark er ikke fornøyd med intensjonsavtalen om en ny region med Telemark og Vestfold. Forbundet mener avtalen ikke ivaretar videregående opplæring godt nok, sier fylkesleder Harald Johansen. Han sier videregående opplæring utgjør over halvparten av fylkeskommunens aktivitet, men at det omtrent ikke nevnt.

Harald Johansen
Foto: Ragnar Lurås / NRK
 • Falt ned frå trapp

  I natt falt ein gjest ned frå ei trapp på Telerock pub på Notodden. Gjesten fekk hovudskadar, og vart henta i ambulanse og frakta til Ullevål. Politiet har vore på staden og prata med innehavar og vitne.

 • Håper på ny barnehage i 2019

  Porsgrunn kommune håper å kunne åpne nye Frednes barnehage høsten 2019, skriver Varden. Barnehagen brant ned i mai 2016. Foreløpig er den nye kommunale barnehagen kun på skissestadiet.

 • Håper togene går torsdag

  NSB måtte i ettermiddag kansellere tre avganger på Vestfoldbanen i rushtiden. Grunnen var at togsett hadde blitt stående i Skien på grunn av signalfeil. Målet er at alt skal gå som normalt i kveld og i morgen tidlig.

 • To nye bud på het Pors-spiss

  Både Odd og Fredrikstad har kommet med nytt bud på Pors-spiss Tobias Lauritsen, melder TA. – I utgangspunktet er vi fornøyde med begge budene, sier Erik Skredtveit i Pors til avisen.