NRK Meny

Usikker framtid

Tidligere i vår meldte NRK om store vannmengder som fosset inn i den nye Mælefjelltunellen i Seljord.

Byggleder Trond Øygarden forteller i dag at de er mer og mer usikre på om de kommer til å nå målet om gjennomslag i 2016. Årsaken er at de må klare å borre seg inn 65 meter fra både Seljord og Hjartdal per uke. Dette har de ikke klart de siste ukene. Øygarden opplyser også om at de har møtt på dårlig fjell på Seljord sida, samt at det fortsatt fosser inn vann i tunellen.

Vatn sprutar inn i Mælefjelltunnelen
Foto: Svein Arne Skjervheim
 • Boligbrann i Vinje slukket

  Boligbrannen i Øyfjellvegen i Vinje er slukket. Fire personer er registrert bosatt på adressen, og noen av har fått i seg røyk. Disse tilses av helse, opplyser politiet klokken 02.46.

  Laster Twitter-innhold
 • Rykker ut til boligbrann i Vinje

  Nødetatene har rykket ut til melding om boligbrann i Øyfjellvegen i Vinje. Det melder politiet i Telemark klokken 02.16 natt til søndag.

  Laster Twitter-innhold
 • Trafikkuhell på Gavlesjåvegen

  Én bil med tre personer har kjørt utenfor en skrent og havnet 20 meter fra veien, opplyser politiet på Twitter. Det er ingen personskade og personene er ute av bilen. Nødetater er på stedet.

 • Ulykke på E18

  To biler kolliderte på E18 ved Skjelsvik i Porsgrunn. Føreren av den ene bilen overholdt ikke vikeplikten. Personene involvert er tatt hånd om av ambulansepersonell.