NRK Meny

Urbø blir ny Sp-leder

Olav Urbø fra Tokke er innstilt som ny leder i Telemark Senterparti. Han overtar etter Anne-Nora Oma Dahle som har takket nei til gjenvalg etter fire år som fylkesleder. 50 år gamle Urbø er i dag 1. nestleder, sitter i fylkestinget og er medlem av samferdselsutvalget . Han sitter også i Tokke kommunestyret og var ordfører fra 2004 til 2011.

Olav Urbø
Foto: Picasa 2.7
 • Nedbør på veg frå Nordsjøen

  Laster Twitter-innhold
 • Helsepartiet slår seg saman

  Helsepartiet slår saman laga sine i Telemark og Vestfold. Styreleiar blir Kåre Birger Grebstad (Horten), medan Kyrre Dahl (Porsgrunn) blir nestleiar. Partiet vart stifta i 2017, og har som ambisjon å stille lister til kommune- og fylkesvalet i 2019.

 • Redd for sprengstoff i hagen

  Mannen frå Porsgrunn som er sikta for å ha oppbevart sprengstoff, er på nytt gripen av politiet. Eit vitne hevdar at han også har sprengstoff i hagen, skriv Varden. Politiet ynskjer nå å gjera nye undersøkingar for å vera sikre på at alt er fjerna.

 • Folkets hus kollapsa

  Folkets hus i Drangedal kollapsa i går kveld, melder TA. Ifølgje avisa er det store mengder snø på taket som er skuld i kollapsen. Huset skal ikkje har vore i bruk på mange år.