NRK Meny
Normal

Urædd tapte igjen – ligger nederst

PORSGRUNN (NRK): Urædd tapte kampen de skulle vinne. Porsgrunnslaget har fem tap og null poeng. Medkila tok sesongens første seier på Kjølnes.

Melissa Wiik

Melissa Wiik hadde flere store sjanser, men maktet ikke score mot Medkila. Urædd tapte sin femte strake kamp og ligger sist på tabellen.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

– Vi skal ikke rykke ned, sier Uræddtrener Margunn Haugnes.

Treneren har fortsatt tro på laget sitt. Til tross for fem strake tap i Toppserien. Det har blitt et tøft møte med den øverste divisjonen.

Det startet bra for hjemmelaget som dominerte banespillet og skapte de fleste sjansene i første omgang. Melissa Wiik var nær ved å gi Urædd ledelsen rett før pause. Trolig skulle stjernespissen også hatt straffe, da hun ble tatt innenfor sekstenmeteren 20 minutter ut i den første omgangen. Men dommeren lot være å blåse.

Ga bort initiativet

I 2. omgang tok Medkila over. To gode kontringer, etter personlige feil hos hjemmelaget sørget i praksis for seieren. Ann Mari Dovland scoret det første etter 54 minutters spill, mens Ingrid Altermark scoret det andre fire minutter senere.

Urædd overtok igjen, og skapte flere sjanser. Melissa Wiik burde redusert da Nora Eide Lie la ballen inn foran mål. På femmeteren fikk Wiik ballen, men traff ikke ballen riktig og skuddet gikk utenfor.

Trener Margunn Haugenes om kampen mot Medkila.

Uræddtrener Margunn Haugenes sier de ikke har gitt opp. Se hele intervjuet med treneren.

Nora Eide Lie sto for kampens prestasjon noen minutter senere da hun dundret ballen i krysset fra 20 meters hold. En praktfull scoring av stortalentet.

– Den var fin den, men det er hjelper så lite, sier Eide Lie om kjempetreffet.

Urædd fikk flere hjørnespark mot slutten av kampen, men klarte ikke score, dermed endte kampen med sesongens femte strake tap.

– Det er tøft nå. Men vi skal komme tilbake. Dette var en kamp vi burde vinne, men det klarte vi ikke. Da må vi vinne noen andre kamper, sier Margunn Haugenes.

 • Bilbrann i skien

  En bil tok i natt fyr ved avkjøringen til Svanstul ved Valebøvegen i Skien. Brannen startet i motorrommet under kjøring. Ingen personer kom til skade etter bilbrannen.

 • Kjørt til legevakt etter vold

  En mann begynnelsen av 20-årene utøvde i natt vold mot en jevnaldrende kvinne. Kvinnen fikk slått ut en tann og fikk hevelser i ansiktet. Mannen er pågrepet av politiet. Politiet kjørte kvinnen til legevakten.

 • Ingen mistenkte i saken

  Politiet jobber fortsatt med å finne gjerningspersonene bak ransforsøket på urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag. Politiet opplyser til NRK at de ikke har pågrepet noen for forholdet, og har heller ingen mistenkte så langt.

 • Bilskiltet stjålet i Oslo i natt

  Bilskiltet på fluktbilen som ble brukt, etter at to menn forsøkte å slå inn døra med en øks hos Urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag, ble stjålet i Oslo i natt. Det melder Varden. Det er fortatt ingen som er siktet for forholdet.