NRK Meny
Normal

Urædd klarte ikke Toppserien

Porsgrunnslaget fikk bare en sesong i kvinnenes eliteserie. Siste kamp endte 0–3 hjemme mot Vålerenga.

Øystein Tallakstad

Øystein Tallakstad i trenerteamet sier til pd.no at sesongen i Toppserien har vært en positiv erfaring.

Foto: Susanne Flølo / NRK

Det var spennende før den siste serierunden. Urædd måtte vinne og Medkila måtte tape hvis Urædd skulle beholde plassen i Toppserien. Det skjedde ikke. Urædd tapte, og Medkila slo Klepp 4–1.

Laget har hatt enn oppgang i høst, men endte til slutt med seks poeng etter 22 kamper.

– Vi må bare innse at vi ikke har holdt samme nivå som de andre lagene, sier trener Kurt Semb til TA.

Øystein Tallakstad som også hører til trenerteamet, sier til Porsgrunns Dagblad at klubben skal evaluere sesongen. Neste uke skal de se på veien videre. Målet er en plass i Toppserien igjen.

 • Gasslekkasje på Herøya

  En gasslekkasje på Yaras anlegg på Herøya er under kontroll etter at 200 liter ammoniakk lakk ut. Det forteller operasjonsleder Vidar Aaltvedt hos politiet i Telemark. Lekkasjen skjedde litt over kl. 1700 i dag. Ingen personer ble skadet. Målinger i området viser at det nå ikke er fare for liv og helse. Politiet og bedriften skal jobbe videre med å finne ut av årsaken til ammoniakklekkasjen.

 • Helikopter rykket unødig ut

  Et helikopter fra Sola rykket ut til Kvinesdal i forbindelse med aktivering av SOS-funksjon på en smartklokke, men det viste seg å være falsk alarm. Hovedredningssentralen ber personer med slike nødsendere om å sette seg inn i hvordan de virker.

 • – Nedslående kontrollresultat

  To personer mistet førerkortet og 24 personer fikk bøter i en trafikkontroll i Gransherad søndag. Barn med rattkjelker gikk langs veien mens kontrollen pågikk.

  – Resultatet av dagens kontroll var nedslående. Det som er helt sikkert er at UP vil besøke Gransherad igjen, skriver politiet på Twitter.

 • Notoddens kamp avlyst

  Notoddens treningskamp mot Åsane er avlyst grunnet sykdom i troppen og overvann på banen. Hele ni spillere er blitt syke. Kampen skulle egentlig startet klokken 16 i ettermiddag,