NRK Meny
Normal

Urædd klarte ikke Toppserien

Porsgrunnslaget fikk bare en sesong i kvinnenes eliteserie. Siste kamp endte 0–3 hjemme mot Vålerenga.

Øystein Tallakstad

Øystein Tallakstad i trenerteamet sier til pd.no at sesongen i Toppserien har vært en positiv erfaring.

Foto: Susanne Flølo / NRK

Det var spennende før den siste serierunden. Urædd måtte vinne og Medkila måtte tape hvis Urædd skulle beholde plassen i Toppserien. Det skjedde ikke. Urædd tapte, og Medkila slo Klepp 4–1.

Laget har hatt enn oppgang i høst, men endte til slutt med seks poeng etter 22 kamper.

– Vi må bare innse at vi ikke har holdt samme nivå som de andre lagene, sier trener Kurt Semb til TA.

Øystein Tallakstad som også hører til trenerteamet, sier til Porsgrunns Dagblad at klubben skal evaluere sesongen. Neste uke skal de se på veien videre. Målet er en plass i Toppserien igjen.

 • Friskolene redder lokale skoler

  Tall fra Norsk Montessoriforbund viser at tre ganger så mange elever går på Montessori-skole som for ti år siden. Noe av årsaken er at folk på bygda redder den lokale skolen ved å etablere friskoler når den offentlige blir lagt ned.

 • Tapte i sin siste bortekamp

  Odd tapte 2–0 mot Vålerenga i gårsdagens kamp. Tidligere Odd-spiller Magnus Lekven satte inn et av Vålerengas mål. Odd ligger nå på 9. plass før årets siste kamp, som går hjemme mot Rosenborg.

 • Urædd tapte 3-0

  Urædd skal spille i 1. divisjon for kvinner også neste sesong. Laget tapte 3–0 for Grand Bodø i kvalifiseringskampen i Nordlandshallen søndag.

 • Går mot Urædd-tap i Bodø

  Grand Bodø leder 3–0 over Urædd i den andre kvalifiseringskampen om spill i Toppserien. Dermed går det mot en ny sesong i 1. divisjon for porsgrunnsklubben. Grand Bodø vant også det første oppgjøret med 4–0.