NRK Meny
Normal

Urædd klarte ikke Toppserien

Porsgrunnslaget fikk bare en sesong i kvinnenes eliteserie. Siste kamp endte 0–3 hjemme mot Vålerenga.

Øystein Tallakstad

Øystein Tallakstad i trenerteamet sier til pd.no at sesongen i Toppserien har vært en positiv erfaring.

Foto: Susanne Flølo / NRK

Det var spennende før den siste serierunden. Urædd måtte vinne og Medkila måtte tape hvis Urædd skulle beholde plassen i Toppserien. Det skjedde ikke. Urædd tapte, og Medkila slo Klepp 4–1.

Laget har hatt enn oppgang i høst, men endte til slutt med seks poeng etter 22 kamper.

– Vi må bare innse at vi ikke har holdt samme nivå som de andre lagene, sier trener Kurt Semb til TA.

Øystein Tallakstad som også hører til trenerteamet, sier til Porsgrunns Dagblad at klubben skal evaluere sesongen. Neste uke skal de se på veien videre. Målet er en plass i Toppserien igjen.

 • Hald avstand til straumleidningar

  Straumleidningar som heng lågt på grunn av islast eller som ligg på bakken kan framleis vera straumførande. Thor Bjørn Omnes i Skagerak Energi seier at desse kablane er livsfarlege. Han ber folk om å halde avstand og å melde ifrå til straumselskapet på telefon 35 51 89 91 ved slike observasjonar.

 • Stordalen gir barna 25 milliarder

  En av landets største familieformuer ble overført til barna i går. Petter Stordalens formue på 25,1 milliarder kroner er nå i hendene til barna Emilie (25), Henrik (23) og Jakob A. Stordalen (20). Det skriver VG.

  Laster Instagram-innhold
 • Bratsbergbanen fremdeles stengt

  Arbeidet med å utbedre feil på kjøreledningen på Bratsbergbanen er mer omfattende og tidkrevende enn Bane NOR trodde. Arbeidet fortsetter gjennom helgen. Målet er nå å gjenåpne banen mandag morgen.